Gagi i Đole Đogani u emisiji Veče sa Ivanom Ivanovićem

0
U poslednjem izdanju emisije Veče sa Ivanom Ivanovićem u ovoj sezoni u petak 29. jula od 22:15 na TV Prva gostuju Gagi i Đole Đogani

U poslednjoj emisiji u ovoj sezoni, Ivan Ivanović je spremio vruhunsku zabavu za gledaoce. Pred sam polazak na odmor, Ivan će u posebnom segmentu leto i letovanje dati niz zanimljivih i korisnih saveta za boravak na odmoru, a dve rubrike otkriće gledaocima i kako prepoznati Srbe na plaži.

Sa svojim gostima Gagijem i Đoletom Đoganijem Ivan će razgovarati o nastanku imperija Đogani, o dens trendu koji je harao devedesetih, a čiji je pokretač bila upravo ova porodica. Otvoreno i bez dlake na jeziku, Đole i Gagi pričaju sa Ivanom o svojim karijerama i životu, a ekipa emisije spremila je i zanimljivu rubriku na temu plesa. Specijalno za gledaoce, Ivan i Đole će izvesti i neverovatan slow motion dance! Naravno, tu je i top lista 10 najvećih Đoletovih odvala koje su već postale urbane legende.

O neverovatnom uspehu koji je emisija Veče sa Ivanom Ivanovićem postigla u ovoj sezoni, Ivan ima samo reči hvale.

- Iza cele ekipe ljudi koja radi Veče sa Ivanom Ivanovićem je fantastična godina. Uspeli smo da ostvarimo sve ono što smo zamislili na početku. Postigli smo neverovatne vrednosti rejtinga i prestigli konkurenciju, što nije ni malo lako. Uspehu emisije su doprinela i gostovanja velikih zvezda, poput Novaka Đokovića, Emira Kusturice, Zdravka Čolića i naravno Stinga! To je bio prvi put da jedna svetska zvezda gostuje na nekoj televiziji sa ovih prostora. Što se tiče nove sezone, sportskim jezikom rečeno, moramo da odbranimo šampionsku titulu! Probaćemo da održimo nivo humora kakav smo imali u ovih 60 izdanja emisije i nastaviti da dovodimo sjajne goste, a to vam ne bih obećavao da ne verujem u ljude sa kojima radim - kaže Ivan koji ovih dana sa svojom prodicom putuje na zasluženi odmor gde će prikupiti energiju za predstojeću sezonu. 

makonda-tracker