svako na svoju stranu

VLADIMIR MIKIĆ PONOVO SOLO: Bivši muž Snežane Dakić se razveo po TREĆI put, a OVO je razlog kraha braka

4

Biznismen Vladimir Mikić odlučio je da stavi tačku i na treći brak!

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Vladimir Mikić i njegova supruga Jovana Miljković dogovorili su se pre mesec dana da se razvedu sporazumno, jer je, kako tvrdi izvor blizak paru, ljubav prestala.

 

- Vladimir nikada nije robovao stereotipima, te po svaku cenu nastavljao da održava bračne odnose kada ljubav nestane. Tako je bilo i ovoga puta. Jovana i on su shvatili da više nisu jedno za drugo, bar ne kao partneri, ali da će zauvek jedno drugom ostati najbolji prijatelji i podrška. Samim tim što imaju ćerkicu od 15 meseci, koju će zajedno odgajati, njih dvoje ne žele da dolaze u bilo koju vrstu sukoba - otkriva izvor i priča kako će par podeliti imovinu.

 

1 / 2 Foto: Dragan Kadić

 

- Vladimir je džentlmen i naravno da nije pravio nikakav problem oko podele imovine. Luksuznu kuću u kojoj su zajedno živeli ostaviće Jovani i ćerkici, dok će se on u narednih mesec dana iseliti u jedan stan - otkrio je izvor.

 

- Istina je da se Jovana i ja razvodimo. Zaista ne bih previše pričao o detaljima, ali želim da stavim tačku na neke dalje spekulacije. Razvod nije usledio zbog treće osobe sa jedne ili druge strane, već je ljubav jednostavno prestala - rekao je.

 

foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Vladimir Mikić bio je u braku sa voditeljkom Snežanom Dakić, od koje se razveo na njenu inicijativu posle devet godina braka, dok je pre Snežane bio sa Draganom, s kojom ima bliznakinje.

 

 

makonda-tracker