ne može da nađe posao zbog prezimena

"POSTAO SAM BESKUĆNIK, SRODSTVO SA NJOM ME JE UNIŠTILO": Brat Megan Markl ostao bez krova nad glavom, NJU krivi za sve!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

CUDACI

16-02-2020 21:36h
Koji bre kreten od coveka.
Ostao beskucnik zbog polusestre aloooooooooo, pa nije ona njihov staratelj da ona brine o njima i da ih izdrzava.
Boze sacuvaj nas ovakvih debila.

Lol

16-02-2020 21:59h
Stariji je od nje poprilično, a i ona polusestra takođe. Samim tim imali su vremena da se skuće i nađu posao još dok se ona igrala u pesku. Smešni su. Je li ga ona nagovorila da pije, drogira se, pravi saobraćajke i tuče devojku?

Mile

17-02-2020 09:51h
Da pitam ujaka u SAD koji je šef u restoranu da te zaposli? Treba još perača sudova. Njemu neće smetati što ti je Megan sestra.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: