TAKO TO RADE NAJBOLJE DRUGARICE

BEZ MUŠKARACA BI PREŽIVELE, JEDNA BEZ DRUGE — TEŠKO! Sanja Marinković uputila predivnu rođendansku čestitku Vesni Dedić

0

Poznato je da su popularne voditeljke izuzetno bliske, pa ne čudi što je autorka emisije Magazin In dala sve od sebe da izmami osmeh svojoj prijateljici na njen poseban dan.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Sanja Marinković i Vesna Dedić redak su primer pravog prijteljstva na našoj javnoj sceni. Poznate voditeljke nerazdvojne su i odlično funkcionišu i privatno i na poslovnom planu, a nikada nisu krile da su, štaviše, najbolje prijateljice.

 

Vesna Dedić, koja je slavu stekla na RTS-u, juče je napunila 52. godine, a jednu od nesumnjivo najlepših čestitki dobila je upravo od svoje koleginice s Pinka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on

 

Sanja je, naime, objavila na Instagramu nekoliko njihovih zajedničkih fotografija i napisala:

 

Srećan rođendan mojoj Vesni Dedić. Najbolja drugarica ti ne dopušta da radiš glupave stvari sama, kao na primer Vesna Dedić meni. Vesna Dedić i ja bez mladića, muževa i muškaraca bismo lako preživele, ali jedna bez druge teško. Vesna Dedić mi nikada ne govori ono što želim da čujem, nego ono što treba da čujem. Ona mi nije dobra prijateljica zato što se najduže poznajemo već zato što od kada sam je upoznala nikada me nije napustila. Srećan rođendan, Dedić — napisala je voditeljka.

 

 

makonda-tracker