nije joj lako

"NE MOŽE DA ME PRIVUČE AKO NIJE MOĆAN": Zorana Jovanović otvoreno progovorila o muško-ženskim odnosima i priznala šta muškarac MORA da ima da bi je OSVOJIO!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

VSK

28-11-2019 17:26h
Duša draga. Moraš i ti nešto doprineti. Vidi imam bolje d**e od tebe a muško sam koje radi a opet nisam trulo bogat. Umesto tebe i ove Bogaljne uvek biram prosečnu curu koja će imati srca za ljubav a ne kamen za lovu.

Sumadinac

28-11-2019 19:50h
Evo ja imam i stav i to jako tvrd...pa dodji da ga upoznas....mamu ti j.bem kurvinu...sve biste samo mocne i bogate ali na zalost nema ih dovoljno koliko vas kurvetina ima...

Marko

29-11-2019 00:46h
Džaba se na prste propinje kada je visoka metar i žilet, ali
je zato labrnju napumpala silikonima za medalju, ili je to
možda profesionalna deformacija ?!
Extra ženska za moćne muškarce, he, he, he .....

IvanVinkliran

30-11-2019 22:07h
@Marko
Mora nekako i da zasluzi tog lovarnog. U sustini moralni olos.

IvanVinkliran

30-11-2019 22:05h
Ti ces zeno ostati matora usedelica. U najboljem slucaju neki ce te setati kao trenutnu kombinaciju jer sa takvim stavovima zaista i ne zasluzujes muskarca.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: