KAKO VAM SE ČINI?

ZA OVAJ POSAO KRIS DŽENER SIGURNO NISTE ZNALI: Pre početka čuvenog rijalitija, sa vidovnjakinjom je prodavala MAGIČNE SVEĆE! (VIDEO)

0

Te sveće navodno mogu pomoći 'da se prevaziđu najneverovatnije' situacije.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kris Džener (64), majka čuvenih sestara Kardašijan-Džener, pre rijalitija 'U korak s Kardašijanima' bavila se teleprodajom i pokušavala da proda 'čarobne' sveće.

 

Naime, procurio je video na Redditu, a snimili su ga devedesetih godina, sudeći prema onome što je obukla i kvalitetu snimka. Kolekciju sveća pod nazivom 'Wicks of Wisdom' ('fitilji mudrosti') kreirala je dr Linda Salvin, žena koja je postala vidovnjak nakon što je preživela avionsku nesreću 1981.

 

Te sveće navodno mogu pomoći 'da se prevaziđu najneverovatnije' situacije. Tako jedan set pomaže kod novčanih problema, drugi privlači ljubav, treći povećava sreću, a poslednji poboljšava zdravlje. Na snimku ni Salvin ni Džener ne objašnjavaju kako tačno sveće sve to rade, a jedan set košta 90 evra (što je za to vreme bilo prilično skupo).

 

foto: PRofimedia

Inače, Kris Džener je imala i prilično buran ljubavni život. Prvo je bila u braku sa Robertom Kardašijanom koji je 2003. preminuo od raka jednjaka. Nakon Roberta udala se za Brusa Dženera (69) koji je promenom pola posao Ketlin.

 

"Udala sam se za Roberta kada sam imala 22 godine i zatrudnela sam na medenom mesecu. Imala sam najsrećniji život o kojem čovek može samo da sanja. Ljudi često misle da je trava zelenija u komšijinom dvorištu, kroz to sam prolazila kada sam ga prevarila." - priznala je Džener. Naime, imala je aferu za koju je rekla da joj je najveća greška koju je ikada napravila.

 

 

 

makonda-tracker