ne haje za kritike

USUDILA SE DA URADI ONO ŠTO SE MNOGE PLAŠE DA POMISLE: Verica Rakočević uputila poruku svima koji su UŽASNUTI njenom bračnom srećom

5

Modna dizajnerka Verica Rakočević i kompozitor Veljko Kuzmančević bez sumnje su jedan od najzaljubljenijih parova na našoj javnoj sceni.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Njihova bračna sreća započela je pre šest godina, jednog od poslednjeg dana leta, kada je Verica — u inat svima koji su je osuđivali — izgovorila sudbonosno da čoveku svog života.

 

Ona se nikada nije previše osvrtala na komentare i kritike, ali daleko od toga da ih nije primećivala. Čuvena kreatorka objavila je juče na Instagramu fotografiju svog supruga i podelila poruku koja je odmah privukla mnogo pažnje.

 

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

 

Tog 19. septembra pre šest godina Srbija i susedi nam behu užasnuti događajem , gde se jedna žena usudila , ne da izađe na piće, nego uda, za muskarca mlađeg 35 godina. Prizemni razlozi — ona ume, a on može — i još toliko projekcija onih koji ne umeju više, kojima je za skok gore, potreban veliki umni napor i još mnogo toga, nisu dotakli ni nju ni njega. Znala je da prepozna svaku notu koja je bila deo njegove vekovno stare duše, divila se njegovoj hrabrosti i svakom stavu koji je iznosio u noćnim razgovorima koji bi počinjali uveče, a završavali se sutradan. Često se žalostila što tako posebnog umetnika, gledaju kao njenu pratnju, a dok je ona tugovala on je stvarao i svojom muzikom govorio, kako će jednoga dana sve doći na svoje. I dolazi polako — napisala je Verica.

 

Među onima koji su joj odmah uputili podršku i divljenje našao se i veliki broj slavnih dama kao što su Mirjana Bobić Mojsilović i Jelena Bačić Alimpić, a svakako se izdvaja poruka Suzane Mančić.

 

Vas dvoje ste srećni, dopunjujete jedno drugo, podržavate jedno drugo. Vi ste dve kreativne duše koje su se prepoznale i to je to — napisala je poznata voditeljka.

 

 

makonda-tracker