raskol u kraljevskoj porodici

NEKI KRIVE KEJT, DRUGI VERUJU DA JE SVE ZAMESILA MEGAN: Prinčevi Vilijam i Hari odlučili da se razdvoje, a najgore je prošla ONA

0

Pre izvesnog vremena, britanski mediji javili su da će se princ Hari i vojvotkinja Megan iselili iz Kensingtonske palate, koju su delili s Vilijamom i Kejt, kao i da više neće učestvovati u istim humanitarnim akcijama, a čini se da je najveću žrtvu morala da podnese jedna žena.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U maju ove godine, kraljevski parovi su saopštili da će ubuduće sarađivati s različitim humanitarnim organizacijama, kao i da će se bračni par Hari i Megan preseliti u Vindzor.

 

Zbog ovog razdvajanja, najlošije je prošla Sofi Egnju, lična asistentkinja Kejt Midlton, koja je zbog svega dobila otkaz.

 

 

Ona je, kao i vojvotkinja od Kembridža, diplomirala istoriju umetnosti i sedam godina radila kao Kejtin lični asistent. Egnjuova je bila glavni pomoćnik Kejt Midlton i čak pratila nju i princa Vilijama tokom njihove turneje po Australiji i Novom Zelandu 2014. godine.

 

foto: Profimedia

Njena uloga je suvišna sad kad su se razdvojili. Neće biti zamenjena — rekao je za Dejli mejl izvor blizak kraljevskoj porodici.


Sofi je ovu lošu vest dobila kad se vratila s medenom meseca, budući da se nedavno udala za direktora kompanije koja se bavi osiguranjem Stjuarta Hila.


Sofi je radila naporno za Kejt. Volela je svoj posao i mnogo se žrtvovala — dodao je izvor.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Sama Egnjuova nije se oglašavala povodom otkaza koji joj je uručen, ali njeni prijatelji, koji su želeli da ostanu anonimni, napominju da je zbog svega krivo zahlađenje odnosa između prinčeva. Mnogi veruju da je za to kriva Megan Markl, odnosno njen odnos Kejt Midlton.


Supruge prinčeva, međutim, nikad u javnosti nisu pokazale ništa osim poštovanja jedne prema drugoj, niti su se oglašavale povodom navoda o njihovom odnosu.

 

 

makonda-tracker