iskrena

"PUCAJU I BRAKOVI, A NE PRIJATELJSTVA": Mira Škorić rešila da stavi tačku na SVE PRIČE i otkrila PRAVU ISTINU o odnosu sa Cecom

2

Pevačica je nerado, ali konačno progovorila i o krahu prijateljske veze sa Svetlanom Cecom Ražnatović

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić


Mira Škorić otvorila je dušu pa otkrila da je odnedavno počela sa napornim treninzima kroz koje je, kaže, mnogo toga naučila.

 


Takođe, pevačica je nerado ali konačno progovorila i o krahu prijateljske veze sa Svetlanom Cecom Ražnatović, kao i velikom ponosu - ćerki Milici, koja studira medicinu.

 

- Ovo je brazilski džijudžicu, to je borilački sport. Ja volim MMA i volim borilačke veštine. Šta ću ja kad nisam rođena da budem balerina. Meni je žao što naši sportisti nemaju prostora da pričaju o tome. Ovo je sport gde radi celo telo, to puno žena trenira. Imam dva fenomenalna trenera. Oni meni dušu uzimaju! Naučila sam tehniku samoodbrane na ulici. Svašta se dešava i zašto ženska osoba da ne zna da se odbrani. Ja preporučujem svim ženama da krenu na brazilsku džijudžicu - istakla je ona, pa zatim i stavila tačku na brojne spekulacije o tome kako se i zašto sukobila sa Cecom.

 

- Meni je više muka od te teme, hajde više da stavim tačku na to. Pucaju i brakovi, a ne prijateljstva. Ja nikome nisam zabila nož u leđa, samo to ću da kažem i doviđenja, prijatno - ispričala je ona u "Premijeri", pa prešla na vedrije teme.

 

Pohvalila se uspesima njene ćerke, za koju kaže da je bolja osoba od nje same.

 

- Ona je šesta godina medicine, dobar je čovek, to prvo, dobar je prijatelj, bolja je osoba od mene. Ona je na ozbiljnom fakultetu, ima puno obaveza, a moj najveći oslonac je moj sestrić Danilo - zaključila je Mira.

 

 

makonda-tracker