otvoreno o svemu

"HAJDE DA SE NE BLAMIRAMO": Mia Borisavljević iskreno o braku sa Bojanom, a evo kako je prokomentarisala Lunu Đogani!

0

Mia Borisavljević bez ustezanja ispričala je kako joj je u braku sa Bojanom, budući da su oni ujedno i poslovni partneri.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

 

- Bojan je u sebi oduvek imao talenat, a sada se pronašao u tome u potpunosti. Ja ne bih radila sa njim da je to bilo bezveze, rekla bih "ajde da se nas dvoje ne blamiramo" ni ti ni ja, mi lepo pričamo. I veoma smo kreativni. Nije nam tenzija u kući, jer mi i radimo i živimo zajedno, eto, to nam je kao neka igra - ispričala je Mia.


- Ja nikada nisam bila zaljubljive prirode. Ja sam analitična osoba i veoma teška i uvek sam tražila šta tu ne valja kada mi se neko sviđa. U Bojana sam zaljubljena, tu nije bilo analize - priznala je pevačica.

 

- Ja Lunu znam kao kao devojčicu, kada je imala 11 godina, ja ne mogu da ostanem ni gluva ni nema na to što se dešava. A što se tiče karijere, ja joj želim uspeha, a publika će prepoznati ko je tu pevač, a ko nije. Vidim da su se tu neki stariji pevači bunili. Ja se ne osećam ugroženo. Čovek sam sebe može da ugrozi ako ne napreduje. To je oduvek bilo - zaključila je pevačica koja nema problema s mlađim koleginicama.


 

 

makonda-tracker