iskrena ispovest

NEKOLIKO PUTA JE BILA NA IVICI DA IZVRŠI SAMOUBISTVO: Brižit Bardo, lepotica svetskog glasa prisetila se mladosti i tuge koju je godinama osećala! (FOTO)

0

O njenom životu se može napisati roman

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Brižit Bardo, glumica zanosne lepote i talenta, seks simbol 50-ih i 60-ih godina 20. veka, juče je proslavila 85. rođendan.

 

Ono po čemu se izdvojila od ostalih glumačkih veličina je činjenica da je dan pred 40. rođendan 1974. godine, prekinula filmsku karijeru i posvetila se borbi za zaštitu životinja.

 

Ipak, retko ko zna da je bila u dubokoj depresiji, kao i da je čak tri puta sebi pokušala da oduzme život. Kako je i sama rekla jednom prilikom, imala je sve ali bila je veoma nesrećna.

 

foto: Profimedia

"Možete da budete i bosonogi, ali da budete srećni. Zaista sam više puta bila na ivici da izvršim samoubistvo. Imala sam sve, a bila sam nesrećna", govorila je Brižit Bardo.

 

Zanosna, plava, pravilnih crta lica, punih usana i sa pegicama na nosu Brižit je zaludela čitavu planetu. U dvadesetim i tridesetim godinama života nije je bilo sramota da se skine i pokaže obnaženo telo. Muškarce je ostavljala bez daha, a nekima je pošlo za rukom da postanu njeni muževi.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker