Kim Kardašijan: Dobiću bebu!

0
Prema pisanju američkog magazina OK, starleta Kim Kardašijan i njen verenik, NBA igrač Kris Hamfriz imaju još jedan razlog za slavlje pošto će uskoro postatii i roditelji

Zvezda rijaliti programa Keeping up with Kardashians Kim Kardašijan ostvarila je sve svoje snove onog trenutka kada je sa porodicom podelila vesti o svojoj veridbi sa košarkašem Krisom Hamfrizom.

- Svi su sedeli za stolom čekajući nas na večeri. Kada sam ušla, provukla sam prstima kroz kosu kako bih im skrenula pažnju na svoj prsten. Primetivši odbljesak, moja mala sestra Kajli je vrisnula, dok Kloe u prvi mah nije mogla da poveruje da je pravi. Nakon par minuta rasprave, svi su skočili na noge od sreće – opisala je Kim reakciju njenih najbližih kada su shvatili da je isprošena 20,5 karata vrednim prstenom na kojem je s unutrašnje strane izgravirano Savršenoj Bogom danoj ženi.

Međutim, sada svi članovi Kardašijan-Džener familije imaju još jedan povod za slavlje pošto je, po svemu sudeći, tridesetogodišnja Kim u drugom stanju.

- Kim je oduvek planirala da u tim godinama ima najmanje jedno ili dva deteta, tako da joj se sada veoma žuri. Kris takođe veoma voli decu i ne vidi zašto bi čekali sa tim. Njihovi prijatelji su već sada počeli sa opkladama da li je u pitanju devojčica ili dečak – otkrio je za OK magazin neimenovani izvor blizak porodici Kardašijan.

makonda-tracker