Sindi Kraford: Opasna lepota zrelog doba

0
Nekadašnja kraljica planetarno popularnih supermodela Sindi Kraford slikala se u rokerskom maniru za naslovnicu majskog izdanja meksičkog magazina Vogue

Američka manekneka Sindi Kraford koja se tokom svoje izuzetno plodotvorne karijere slikala za naslovne strane preko četiri stotine svetskih modnih magazina, odlučila je da to učini još jednom, ovog puta za meksički Vogue, gde je odevena u kožnu jaknu s nitnama pokazala da joj i u četrdeset petoj godini života uspeva da izgleda savršeno.

- Moram priznati da se u današnje vreme osećam pomalo kao autsajder. U vreme kada sam se aktivno bavila modelingom bilo je normalno nositi konfekcijski broj 36, dok je sada uobičajeno 32 ili čak 30. S obzirom na to da sam žena i imam ćerku, ne želim da ona oseti obavezu da mora da bude zdrava ili atraktivna ili mršava, što sve zahteva neprestano uzdržavanje od nečega. Ona vidi kako ja jedem, a ja sam se oduvek trudila da u svemu budem osamdeset procenata dobra. Tih 80 odsto je nešto što je sasvim moguće dostignuti – ispričala je nedavno Sindi koja sa svojim suprugom Rendom Gerberom ima jedanaestogodišnjeg sina Preslija Vokera i desetogodišnju ćerkicu Kaju Džordan.

makonda-tracker