KO BI REKAO?

ONA OVAKO NIJE ZAMIŠLJALA BRAK: Hejli Boldvin zbog ovih stvari TUGUJE U BRAKU!

0

Suprug Džastin se ne ponaša kako bi ona htela!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako je Džastin Biber navikao da bude u centru pažnje i poigrava se sa strpljenjem javnosti i svojih fanova, američki mediji pišu da je njegova sedmomesečna supruga Hailey Boldvin odavno prevazišla te gluposti.

 

Porodica Biber je poslednji put dospela u žižu interesovanja tabloida nakon što je Džastin odlučio da se našali sa svojim pratiocima na Instagramu, i za prvi april postavio fotografiju rengenskog snimka – koji navodno svedoči da je Hejli trudna.

 

Ovaj potez bio je samo jedan u nizu koji manekenki, prema rečima izvora, nije bio nimalo smešan.

 

„Hejli je mislila da će život sa Džastinom biti med i mleko. Međutim, njegove pošalice, konstante promene raspoloženja i pričanje o Seleni Gomez su je stvarno izbacili iz takta. Nedostaje joj njena sloboda“ , tvrdi izvor blizak paru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

 

Većina javnosti smatra da se ovaj brak dveju zvezda dogodio prebrzo.

Hejli koja ima samo dvadesetdve godine delovala je kao „lek“ za Džastinovo mentalno stanje, ali kako vreme sve više prolazi, činilo se da je njihova veridba na Bahamima pre nekoliko meseci bila potpuni promašaj.

 

Par je krenuo da se zabavlja na leto 2018. , nakon što dve godine nisu bili ni u kakvom kontaktu. Poznato je da je Justin upadao u puno problema tokom 2015. i 2016. godine, pa je tako otkazao nekoliko koncerata svoje Purpose turneje u 2017. godini.

 

Kako je pevač sam više puta govorio, Hejli je osoba koja ga smiruje, i kada su im se putevi ponovo ukrstili – njih dvoje su stupili u brak.

Međutim, po svemu sudeći, roze balončić u kome je plava lepotica živela do sada je pukao!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

 

Kako izvor navodi, Hejli je u jako kratkom periodu morala da se odvikne od svog glamuroznog života, modnih revija, magazina i provoda i da postane posvećena žena koja mora da vodi računa o svom emotivno i mentalno nestabilnom suprugu.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker