Boris Novković: Često pitam sebe ko sam

0
Pop pevač Boris Novković otkrio je da se u poslednje vreme često pita koji je smisao života, zbog čega se posvetio istrživanju religijskih knjiga i teorija iz oblasti kvantne fizike
Foto: Marko Poplašen
Foto: Marko Poplašen

Novković je nedavno objavio 15. album koji nosi naziv Via ljubav i donosi čvršći rokerski zvuk i pesme sa snažnom porukom, a šarmantni kantautor priznao je i da se sam promenio sa godinama.

- Sebe često zapitkujem ko sam, odakle dolazim i koji je smisao života. U skladu s tim, posvetio sam se istraživanju religijskih tema i knjiga, ali i naučno-duhovnoj interakciji, o kojoj govori jedna aktuelna teorija iz kvantne fizike. Trenutno sam na trećoj knjizi ruskog autora Vadima Zelanda, koji je bio profesor nuklearne fizike u bivšem SSSR-u i koji zagovara teoriju da su materija i energija jedno – otkrio je Boris za Dnevni avaz koji tvrdi da njegovoj supruzi Luciji ne smeta što i dalje nosi etiketu zavodnika.

- Nisu to stvari s kojima sam se hvalio, ali ne bežim od toga da sam uvek na svojoj strani imao žensku publiku. To je, jednostavno, deo moje ličnosti i kada bi me to napustilo, verovatno ne bih više bio spreman za scenu. Luciji je to OK, kao deo mog posla. Imam apsolutnu podršku u svemu šta radim. Uostalom, ako već s nekim deliš dobro i zlo, onda moraš imati i tu karakternu kompatibilnost, a mislim da je upravo to slučaj s nama – zaključuje Novković.

Pogledajte njegov novi spot za pesmu Via ljubav:

 

 

makonda-tracker