poučena iskustvima

Njeni stavovi daleko se čuju: Goca Tržan OTKRIVA kakav je BRAK njenih roditelja, ali i na koji način spoznati kakav je vaš PARTNER!

0

Roditelji su joj utemeljili prave vrednosti. 

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Pevačica Goca Tržan, veoma često na svom youtube kanalu obrađuje veoma interesantne teme, koje publici znače poput korisnih životnih saveta. Stoga su na red došle i porodične vrednosti, a tema je bila "Brak i kako ga sačuvati"

 

Kako bi na najlakši način objasnila razlike današnjeg shvatanja ove institucije i u vreme kada su njeni roditelji stvarali porodično gnezdo, Gordana je navela:

 

Moji roditelji su stvarali zajedno, rasli su zajedno, nisu imali ništa. Živeli su u jednoj sobici kod tetka Ljube. Onda je moj tata dobio od vojske stan, od 42 kvadrata, na osmom spratu bez terase. Zvali smo ga golubarnik. U tom stanu sam sa svojom porodicom živela do osamnaeste godine."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on

Iako je ona imala dobar primer svojih roditelja, ipak je morala da se osvrne na današnje brakove i na koji način treba proceniti vašu budućnost.

 

Veoma je važno da svog budućeg supružnika dobro upoznate, da ga vidite u svim mogućim situacijama i da mu date sve moguće šanse da zabrlja, da vidite da li vi možete sve što zabrlja da podnesete i da li su njegove vrline vama uvek iznad mana. Zajednički život i brak nemaju nikakve veze sa zabavljanjem, tako da treba da živite sa partnerom,  da biste ga upoznali."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on

 

Njeni saveti veoma znače pratiocima, koji svoje nedoumice rešavaju na lakši način. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on

 

makonda-tracker