Jelena Karleuša: Zaljubila sam se po ko zna koji put

2
Muzička zvezda Jelena Karleuša-Tošić otkriva detalje svog kratkotrajnog odmora u Beču na koji je putovala sa svojim suprugom, fudbalerom Crvene zvezde Duškom Tošićem
foto: privatna arhiva
foto: privatna arhiva

Šou-biznis zvezda Jelena Karleuša-Tošić (32) vratila se protekle nedelje sa dvodnevnog putovanja u Beč, gde je otišla na kratkotrajni odmor u društvu svog supruga, fudbalera Crvene zvezde Duška Tošića (26). Popularni partneri odlučili su da se makar nakratko odmore od roditeljskih obaveza i posvete jedno drugom uživajući u nežnim trenucima i zvucima valcera na lepom plavom Dunavu. Dok je njihove mezimice Atinu (2,5) i Niku (1,5) čuvala pevačicina mama Divna, fudbaler koji je od svog matičnog kluba dobio dva dana odmora, rešio je da svoju voljenu iznenadi brojnim romantičnim gestovima. Supružnici su bili smešteni u ekskluzivnom apartmanu luksuznog Grand hotela koji je poznat po klasičnoj arhitekturi, a da defanzivac Crvene zvezde čini sve za svoju dragu, govori i podatak da su preko dana vreme provodili u šopingu, a večeri uz sveće i vrhunske kulinarske specijalitete.

- Svako putovanje, pa makar ono bilo i kratko kao ovo, prilika je za Duška i mene da se opustimo i uživamo jedno u drugom. Moj suprug se potrudio da se po ko zna koji put zaljubim u njega – iskrena je Jelena koja je svoju sreću podelila i sa brojnim fanovima na Internetu postavivši na svoj profil u društvenoj mreži Facebook fotografiju na kojoj su se Duško i ona fotografisali zagrljeni u krevetu.

- Duško je beskrajno seksi i zgodan je do bola. Njegove zelene oči, čak i posle skoro pet godina koliko smo zajedno, teraju me da zadrhtim od strasti. Držali smo se za ruke, večerali uz sveće i pričali o našoj divnoj ljubavi i ćerkicama koje su nam svojim rođenjem oplemenile živote – kaže Jelena koja će 15. aprila prvi put nastupiti u jednom elitnom zagrebačkom klubu, što će joj ujedno biti i prvi poslovni odlazak u Hrvatsku. Ona će tom prilikom promovisati veoma popularnu marku ruske votke, a najava njenog nastupa već je odlično prihvaćena u Zagrebu, gde se mediji utrkuju sa novim informacijama o Karleušinoj skoroj poseti hrvatskoj prestonici.

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker