KO BI REKAO?

U NEVOLJI SE VIDI KO JE ČOVEK, A KO NEČOVEK: Jelenu Karleušu podržale brojne javne ličnosti, a za neke od njih to NIKADA ne biste očekivali jer su sa pevačicom bili NA KRV I NOŽ (FOTO)

25

Iako je s nekim kolegama bila u manje ili više ozbiljnim zađevicama, oni su je u ovim teškim trenucima od sveg srca podržali

foto: instagram
foto: instagram

Ratovi na estradi su uobičajena stvar, a zbog toga što nema dlake na jeziku, Jelena Karleuša je s mnogim javnim ličnostima bila u nekoj vrsti svađe.

 

Ipak, da su svakodnevne zađevice jedno, a ozbiljni problemi drugo, pokazale su brojne Jelenine kolege, koje su joj na društvenim mrežama pružile punu podršku.

 

Sigurno najbolji primer jeste Seka Aleksić. Ona i Jelena Karleuša godinama unazad ne razgovaraju, a svojevremeno su se i javno prepucavale, pa su se mogle čuti i pročitati razne izjave. Međutim, u jeku skandala o navodnoj aferi Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa, te eksplicitnih fotografija na kojima je navodno Jelena, oglasila se upravo Seka.

 

foto: Instagram/Printscreen

 

Pevačica je, na veliko iznenađenje svih koji znaju da Jelena i ona ne razgovaraju, podržala Karleušu.

 

- Bez obzira na sve! Treba imati u vidu da ova žena ima pre svega dvoje dece! Da je majka, ćerka, supruga... Ne stajte joj na muku! Ljudski je! - napisala je Seka.

U ZNAK podrške koleginici u sukobu sa Vranješom, žestokom porukom na "Instagramu" oglasio se Aca Lukas, napisavši da fudbaler nikada ne bi udario tako nisko da je pravi muškarac:

 

- Podrška za drugaricu i koleginicu! Ne daj se, Jelena, za druge ne znam, ali ja sam uz tebe! Muškarci koji trtljaju okolo sa kojom su ženom spavali su indijanci. Muškarci koji trtljaju okolo da su sa nekom ženom spavali, a da to nisu radili, su indijančine. E, ti muškarci su ozbiljno zlo, ozbiljno oboleli od kompleksa niže vrednosti, i nisu nikakvi mangupi! Sramota.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on

Među prvima se oglasila Dara Bubamara, koja je pre dve godine prolazila kroz sličan skandal.

 

Ona je uz svoju koleginicu stala tiho, objavivši fotografiju sa koncerta u Štark areni, uz kratak opis: “Podrška mojoj Jeleni”.

 

foto: Instagram/Printscreen

Ko je još, od koga teško da bismo to očekivali, podržao Jelenu Karleušu saznajte na sledećoj strani...

 

 

foto: Instagram/Printscreen

 

Iako su u svom odnosu imale uspona i padova, Nataša Bekvalac dala je podršku svojoj koleginici Jeleni Karleuši, koja se našla usred porno skandala koji je odjeknuo Srbijom.

 

Naime, u svojoj Instagram priči Bekvalčeva je objavila Jeleninu fotografiju pa uz nju postavila emotikon srca i dve plave devojčice kako se drže za ruke i simbolizuju drugarstvo, prijateljstvo, ali i razumevanje za spornu situaciju.

 

Sličnom fotografijom reagovala je i Marija Šerifović.

 

foto: Instagram/printscreen

 

Ni Ivana Peters nije ostala imuna na ono kroz šta prolazi njena koleginica.

 

- Ne znam šta bih rekla na ovo ludilo. Naravno, sva podrška je tu. Ali, ti realno možeš da ih sve počistiš, kao što ćeš, verujem i uraditi. Znam – poručila je pevačica na Tviteru.

 

Iako su se u prošlosti nekoliko puta u javnosti prepucavali i mirili, pevač Milan Stanković čvrsto je stao uz Jelenu.

 

- Ovo nije smelo da se desi. Ne njoj, nego nama. Zar smo zaista postali uboga krezuba rulja koja pali “veštice” na lomači? Zombiji bez samilosti i ljudskosti?! Društvo koje ne može i ne želi da zaštiti ženu, porodicu, život?! Ko god da je u pitanju, do ovakvih situacija se jednostavno ne dolazi. Za neku granicu se zna: ne ide se preko mere nečijeg života i osnovnih ljudskih prava. Da li je krajnje morbidno to što je javna ličnost vama dovoljno opravdanje da se i najintimniji život stavlja kao komad lešine na razvlačenje? - ozbiljno se zapitao pevač i uz poruku poslao emotikon u kom se moli za JK.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MILAN STANKOVIC (@milanstankovic) on

 

Brutalnija je bila Ljupka Stević, koja je nije mogla da se suzdrži od psovki.

 

“Da se razumemo meni Karleuša nije drugarica, a njenog supruga ne poznajem lično. Ali smatram da je za svaku osudu čin ovog paćenika... - ovim rečima počela je ona svoju poruku podrške.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ljupka Stevic (@ljupkastevic) on

 

Kristina Kockar i Milica Pavlović stale su na stranu Jelene Karleuše,

i smatraju da je Ognjenov potez sve samo ne šmekerski, te da je daleko od onoga što bi uradio neko ko je pravi muškarac.

 

- Navikla sam od Jelene Karleuše da je jedna hrabra, eksplozivna, jaka žena i svu moju podršku ima i ona, i cela njena porodica! Želim im da sve što su gradili svih ovih godina ostane netaknuto, i da ne dozvole da im bilo šta, pa i ova situacija, uzdrma porodicu, aimaju jednu prelepu porodicu! Ja kao žena moram da budem uz Jelenu ovom prilikom -  počela je Milica.

 

foto: Dragana Udovičić

 

- Ja Jelenu lično ne znam, ali ono što mogu da kažem jeste da stojim iza svake žene u ovoj situaciji! Mislim da je gnusno i za svaku osudu da jedan… ne mogu da ga nazovem “muškarac”! Da jedna osoba tako nešto objavi… Ona je majka dvoje dece i šta god da je – da je svađa bila, šta god, takve stvari su meni gnusne. Ovog puta, naravno da sam na njenoj strani! Prosto mi ne ide u glavu kako nekom emože da padne na pamet da tako nešto uradi?! -  nadovezala se Kija.

 

- Ta osoba ima i majku, i sestru možda, i ženu koliko sam čula… Stvarno je ružno! Svi mi imamo neku vezu, ako su oni bili, navodno, ja nisam upućena u to, ali ajde da sklonimo to i da kažemo da sam ja u nekoj vezi. Nekom veruješ, imaš blizak odnos, i normalno je da se tu dešavaju neke stvari gde jedno drugom šaljete… Ne rade to svi, ali radi većina! Veruješ nekoj osobi i nakon toga da ti tako nešto učini?! To je jako ružno, nedžentlmenski i ja ne mogu da nazovem takvog muškarca – muškarcem! - oštro je poručila Kija.

 

foto: Youtube Printscreen/Ami G show

 

- Jelena Karleuša je Jelena Karleuša. Ime, i zasluženo je na mestu na kojem se nalazi, a on je neki tamo fudbaler! Naravno da naša podrška ide našoj koleginici, pa čak i da je ne poznajem! - rekla je Milica.

 

- Ma ne samo to… Ona je žena! Ja ne mogu to… Na strani sam žene! - zaključila je Kija.

 

Jelenu Karleušu je javno podržao i glumac Sergej Trifunović, čiji tvit podrške je u nešto nepristojnijem maniru. Glumac je u jednom od komentara dodao i to da je on uvek na strani progonjenih.

 

 

 

 

makonda-tracker