kao običan svet

U OPUŠTENOM IZDANJU: Jelena Đoković u TRENERCI kraj ŠPORETA oduševila sve (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

klm

21-12-2018 21:45h
Usukana samo kostur, drzi kera umesto deteta, ko s ovom zivi taj nema radosti! Nije cudo sto novak zivcani i dere se a ruke mu drhte trazeci shumece tablete.

Arandjel

22-12-2018 00:43h
@klm
Sram te bilo! Zena je naseg najboljeg sportiste ikada! Rodila mu dvoje dece. Ako barem to postujes, onda zacuti!

mira

21-12-2018 22:22h
Kako ima glup osmeh ! Deluje užasno negativno !

Arandjel

22-12-2018 00:44h
@mira
Ovakav komentar je tvoja slika i prilika, sramoti se!

ma ajde

22-12-2018 00:47h
Koji ste Vi karakteri. Ostavite bre zenu na miru pa neka je kakva je to je Jelena a vi na ogledalo i dobro pogledajte ko stji sa one strane i probajte da nadjete dobre stvari kod te osobe pa onda predjite na druge. Hval;a toliko. Jelena svaka cast dobra majka,supruga,cerkai ,,,,,, uzivaj ua zivotu sa svojom porodicom

mira

22-12-2018 15:51h
@ma ajde
Sama ostavlja svoje slike , prema tome imamo pravo da komentarišemo ono što vidimo . Niko u njen život ne ulazi na silu , nego Jelena širom otvara vrata . A što to radi na glup način , to je njen problem ! Kao hoće da izazove zavist narodnih masa zbog njenog života na visokoj nozi , a izaziva podsmeh i sažaljenje , jer se u svemu ne snalazi . Koja se žena nekog vrhunskog tenisera tako ponaša ?

Zorica

22-12-2018 19:08h
Stvarno nemam reći ljudi su toliko zlobni ,svak živi svoj život ,zašto biti zavidan ne možemo svi živeti isto zato postoje razlike i to treba poštovati.

Cosava

30-01-2019 13:35h
Ma daj, em ruzna, em prosecna, em los covek... zaista kada se zgrne na jednoj strani novac i uspeh, Bog zaista uzme dosta na drugoj... ali ne bi bolja sedela kuci i cekala Novaka...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: