nova spisateljica

Kija Kockar promoviše knjigu na SAJMU: Pikanterije iz života PRE I POSLE SLOBE

3

Knjiga "Moj potpis" , kao i njena promocija na Beogradskom sajmu knjiga sigurno će izvazvati  i veliko interesovanje i brojne operečne komentare.

Kija kockar
Kija kockarfoto: Printscreen

Pobednica prve sezone "Zadruge" Kristina Kija Kockar u tajnosti je, poslednjih meseci, pisala svoju prvu knjigu "Moj potpis", a predstaviće je na Sajmu knjiga u Beogradu.

 

Potpisivanje primeraka i druženje sa obožavaocima zakazano je za 25. oktobar. Nekadašnja stjuardesa je rešila da otkrije sve pikanterije vezane za rijaliti i čuveni "ljubavni trougao" sa bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem i blogerkom Lunom Đogani. Kija je javnosti predstavila i mnoge detalje života pre rijalitija, kao i period posle razvoda sa Radanovićem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kija Kockar Story (@kijakockarstory) on

Sudeći po sličnim primerima proteklih godina kada su druge rijaliti zvezde i estradne ličnosti objavljivale knjige, a i imajući u vidu koliku prašinu je diglo sve što je bilo u vezi sa Kijom Kockar u "Zadruzi", može se očekivati je da njena knjiga izazove veliko interesovanje na sajmu. Tako nešto jasno nagoveštavaju i brojne reakcije i komentari na internetu, čim se pojavila informacija o Kristininoj knjizi.

 

 

makonda-tracker