ljubavna priča

BURNA PROŠLOST Elene Karaman Karić: Od BRAKA SA FUDBALEROM, preko tajnih susreta sa KRIMINALCEM, do braka sa BIZNISMENOM!

3

Niko nije ostao imun na njen šarm.

foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

U javnosti su mnogi Elenu Karaman Karić smatrali "fatalnom ženom" jer su na njenu zanosnu lepotu, tajanstvenost i privlačnost padali brojni muškarci koji su devedesetih vladali u javnom životu.

 

Niko nije ostao imun na njen šarm, a jednog kontroveznog biznismena uhapsili su na njene oči. Ipak, oni koji je poznaju kažu da je svojim stavom muškarce potpuno opčinjavala i da su joj zbog toga svi voleli. U ranim sedamdesetim rođena je u Beogradu, a često je ovaj grad zamenjivala Lonodonom, pošto je njen otac radio za jednu avio kompaniju koja je sarađivala sa Jugoslavijom.

 

Kao većina tinejdžerki san joj je bio da postane manekenka, a u tome joj je mnogo pomogla majka dizajnerka Verica Rakočević, koja je za svoju mezimicu uvek u svom ateljeu šila najmodernije stvari. Tako je uplovila u svet modelinga, a ubrzo je počela da radi brojne kampanje za pojedine modne kuće.
 

verica i elena
verica i elenafoto: Promo

Munjevitom brzinom njeno lice počelo je da krasi naslovne strane, a pripadnici jačeg pola sve više su imali želju da upoznaju Elenu. Uporedno sa poslom upisuje studije defektologije i enterijera i u tim danima na gradskim zabavama upoznaje fudbalera Predraga Peđu Mijatovć, za koga se udaje početkom devedesetih. Iz te ljubavi rodili su se sinovi Luka i Andreja. Nakon porođaja, nastavlja da se bavi modelingom, te 1997. godine izlazi u holandskom Vogu, a nekoliko meseci kasnije pokreće sopstveni magazin “Klik”. Uz sve to radila je i kao voditeljka na televiziji BK.

 

U prvim mesecima 21. veka Elena i Peđa se razvode. U tom trenutku mediji su danima pisali o razlozima razvoda tada najpopularnijeg para, a brak se okočnao tako što su oboje iznosili "prljav veš" u javnosti. Toliko daleko su išli natpisi, da su pojedini spekulisali kako je Elena rodila ćerku Predragovom saigraču iz Valensije, a njega su povezivali sa holandskom manekenkom Karen Mulder. Ubrzo je krenula Mijatovićeva borba za starateljstvom, a Elena je javno govorila da ne plaća alimentaciju.

 

peđa mijatović
peđa mijatovićfoto: Saša Pavlić Koky

Buka oko razvoda se nije stišla, a tu situaciju Elena je iskoristila kako bi sreću pronašla pored kontroveznog biznismena Andrije Draškovića. Kako su ga tada mediji nazivali slovio je za prvog srpskog "plejboja", te je nakon raskida sa manekenkom Tamarom Nikšić uplovio u vezu sa beograđankom iz ugledne porodice.

 

U njegovom stanu u ulici Đure Đakovića danima su se viđali, a paparaci su imali prilike da ih uslikaju kako ulaze zajedno u zgradu. Da je Elena u svakom koraku bila sa Andrijom, svedoči priča iz beogradskog restorana "Rojal knez" u kome je Drašković upucao Surčinca Zvonka Plećića Pleću. Kao krucijalan svedok na suđenju bila je Elena koja je svedočila da je pucao u samoodbrani, međutim osuđen je na nekoliko godina zatvora.

 

Iz te vanbračne zajednice rodio se sin Matija. Ubrzo su prekinuli vezu, a u međuvremenu, Elena je upoznala Jugoslava Karića, koji je sedam godina mlađi od nje. Sa Andrijom je ostala u prijateljskim odnosima zbog deteta, a porodica Karić nikada nije prihvatila tu njenu vezu. Elena i Jugoslav zakleli su se na večnu ljubav u martu 2005. godine, a u oktobru su dobili sina Simona.

 

jugoslav i elena
jugoslav i elenafoto: Promo

 

 

makonda-tracker