raskošno

Našli se usred KATASTROFE, pa pobegli u najluksuzniji hotel NA SVETU: BEKAMOVI posle Crne Gore NA BALIJU

0

Nakon letovanja u Crnoj Gori, slavni par Dejvid i Viktorija Bekam otputovali su sa decom na daleko egzotičniji odmor - na Bali.

Najluksuzniji hotel na svetu
Najluksuzniji hotel na svetufoto: Profimedia

Umesto upropašćenog odmora, slavna porodica "uskočila" je u još veći luksuz od planiranog, piše Stil.

 

Nažalost, baš kada su započeli drugo letovanje, ovu turističku atrakciju pogodio je zemljotres.

 

Fudbalska zvezda odlučila je da njegovoj porodici zbog toga ne propadne odmor, pa je evakuisao suprugu i decu, ni manje ni više, nego u najluksuzniji hotel na svetu!

 

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

U pitanju je raskošno odmaralište Nihi na privatnom ostrvu Sumba u blizini Indonezije, 725 kilometara udaljeno od Balija, gde je prirodna katastrofa odnela više od 300 života.

 

Porodica Bekam odsela je u četvorosobnoj vili sa privatnim bazenom, gde jedna noć košta 6.500 dolara po osobi! Ako je verovati stranim medijima, Dejvid, Viktorija, Bruklin, Romeo, Kruz i Harper boraviće u ovom luksuzu potpuno besplatno.

 

Najluksuzniji hotel na svetu
Najluksuzniji hotel na svetufoto: Profimedia

Pošto su sve plaže privatne, Bekamovi su prilično sigurni da neće imati problema sa paparacima, već će moći da se opuste i uživaju u odmoru. Dejvid i dečaci navodno po ceo dan uživaju u surfovanju, dok Viktorija i Harper često odmaraju na plaži i u spa centrima.

 

Najluksuzniji hotel na svetu
Najluksuzniji hotel na svetufoto: Profimedia

Iako im je dostupan sav luksuz i svaka olakšica, Bekamovi će morati da poštuju jedno pravilo - ako žele da obiđu obližnja mesta i sela, moraće da nose odeću koja pokriva ramena i kolena.

 

POGLEDAJTE U KAKVOM LUKSUZU UŽIVAJU BEKAMOVI:

 

1 / 11 Foto: Profimedia
makonda-tracker