niko nije znao

Pravi razlog pucanja kumstva između Anastasije i blogerke: Luna je Cecu zvala mamom

3

Dve prijateljice kojima su zajednički imenitelji bili poznati roditelji, ne samo da su na prijateljstvo, već i na kumstvo stavile tačku.

luna đogani i anastasija ražnatović
luna đogani i anastasija ražnatovićfoto: Instagram

 

Uz ime Lune Đogani se, tokom boravka u "Zadruzi", često vezivalo ime Anastasije Ražnatović, budući da su nekada nerazdvojne drugarice stavile tačku na prijateljstvo, te se o razlozima koji stoje iza toga često i dugo polemisalo.

 

Međutim, ono što se ređe spominje je to da Luna nije samo bila najbolja prijateljica Ražnatovićeve i živela godinama u kući folk dive Svetlane Cece Ražnatović, nego ju je čak Anastasija i krstila.

 

Naime, povodom 18. rođendana Đoganijeve organizovano je i krštenje, a tu čast da je krsti imala je, u to doba 15-godišnja, Anastasija.

 

 

Podsetimo, u to doba, početkom 2014. godine, Anabela Atijas je živela u Sarajevu sa suprugom Andrejem, te je čak i u intervjuima Luna nazivala Cecu "drugom majkom".

 

- Istina je da sam joj kuma. Veoma sam ponosna na tu činjenicu i drago mi je što je baš mene pitala da je krstim - izjavila je tada Ražnatovićeva za Glossy, dok je Đoganijeva dodala da joj je folk diva za ovu priliku poklonila haljinu koju je nosila na proslavi punoletstva na jednom prestoničkom splavu.

 

Otkako je moja majka otišla u Sarajevo, Ceca mi dođe kako druga mama. Zajedno s njima provodim dosta vremena i mnogo mi znače. Anastasiju obožavam jer je na prvom mestu kvalitetan čovek, a onda i sve ostalo. Presrećna sam što smo se okumile i što su prisustvovali proslavi mog rođendana na kojoj sam se divno provela", rekla je tada Luna.

 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

 

 

makonda-tracker