odmor je krenuo po zlu

Uz mene su bili moja porodica i prijatelji: Katarina Ostojić Kaja iskreno o zdravstvenim problemima

0

Poznata pevačica se na odmoru suočila sa nizom zdravstvenih tegoba, a nedavno je potvrdila sve spekulacije. 

foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Atraktivna pevačica već 20 dana boravi na ostrvu poznatom po dobrom provodu, ali je nedavno završila u bolnici, na iznenađenje onih koji su bili sa njom.

 

 

Katarina Kaja Ostojić na Ibici boravi sa suprugom Džuniorom Džekom i ćerkom Nikolinom, ali je nedavno preživela pravu dramu. Naime, pevačica je jednog dana osetila mučnine i vrtoglavice kada je potražila pomoć lekara.

 

Kaja je otišla na Ibicu kako bi se opustila i odmorila pred mnogobrojne poslovne obaveze koje je očekuju. Iako je ovo mesto poznato po žurkama ona je rešila da odmori, pa je dane provodila uglavnom na plaži i u restoranima. Hranila se isključivo po restoranima, zato i nije shvatila kako se otrovala hranom započinje izvor blizak pevačici i dodaje:

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

foto: Nebojša Mandić

 

Ona je u toku dana osetila mučnine, ali je mislila da je to zato što je previše bila izložena suncu, pa je otišla u sobu da odmori. Kada se probudila mučnine i bolovi u stomaku su bili još jači i ona se požalalila suprugu da joj je veoma loše. Tada je shvatila da joj je i temperatura povišena, pa je odlučila da potraži pomoć lekara.

 

Kako dalje saznajemo, lekari su Kaji ustanovili trovanje hranom.

 

Nakon analiza koje je uradila kod lekara dijagnostifikovano joj je trovanje hranom. Lekari su joj dali infuziji i prepisali terapiju, a morala je da se kloni sunca nekoliko dana i da dosta odmara. Kaja se prvo iznervirala što joj se ovo desilo na odmoru, ali je shvatila da mora da sluša šta su joj lekari rekli - dodao je naš izvor.

Kako bismo proverili kako se sada oseća pozvali smo Kaju koja se nije javljala na telefon, ali je na naše pitanje odgovorila u SMS poruci.

 

Bitno je da sam sada dobro i da nemam nikakvih većih problema. Dešava se svima. Uskoro mi se završava odmor, a ni ova situacija nije uspela da mi upropasti dane provedene na moru jer je uz mene sve vreme bila moja porodica i prijatelji", izjavila je Kaja za "Blic".

 

makonda-tracker