RADOSNE VESTI

Žele da zasnuju porodicu ŠTO PRE: Mladi bračni par Hari i Megan Mark rade na prinovi!

0

Nakon glamuroznog venčanja u dvorcu Vindzor, Hari i Megan Markl razmišljaju o potomstvu i očekuju da će kraljevska porodica biti bogatija za još jednog člana porodice. 

Hari i Megan Markl
Hari i Megan Marklfoto: Profimedia

Kada su uplovili u bračnu luku poznati par je podelio sa javnoću da žele proširenje porodice i da o tome razmišljaju već duže vreme.

Imati decu definitivno je njihov trenutni prioritet", rekao je za američki "UsWeekly" izvor blizak kraljevskom paru i dodao: "Žele da zasnuju porodicu odmah i pokušaće to da ostvare što je moguće pre".

 Da imaju iste poglede kada je reč o zajedničkoj budućnost videlo se prilikom davanja izjava za službeni intervju jer su se usaglasili da žele decu nakon venčanja.

Kada je mladi bračni par posetio jednu dečju ustanovu na stolu ispred Megan stajao je čitav niz proizvoda za bebe na šta je ona odgovorila - Sigurna sam da će nam to u jednom trenutku sve trebati", dok se Hari veselo osmehnuo.

Megan Markl
Megan Marklfoto: Profimedia

Pred supružnicima je dosta planova i obaveza, a trenutno vojvotkinja od Saseksa - Megan Mark prolazi kroz šestomesečni kurs učenja o kraljevskom protokolu, lepim manirima i bogatoj istoriji kako bi što bolje obavljala zadatke koji joj slede kao vojvotkinji.

 

Ovaj poznati par je na medenom mesecu , a lokaciju gde su otputovali su uspeli da sakriju od velikog interesovanja medija i javnosti. 

 

 

makonda-tracker