otkrila

Marini su sada potrebni mir i podrška svih nas koji je volimo: Ceca Ražnatović o stanju Marine Tucaković

0

Nije tajna da pored toga što sarađuju zajedno, Marina Tucaković i Svetlana Ceca Ražnatović imaju poseban odnos. Kako joj je poznata pevačica prva pritekla u pomoć, nedavno je rešila da progovori o svemu. 

foto: Aleksandar Jovanović Cile
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Svetlana Ceca Ražnatović, uz supruga i sina Marine Tucaković, čini sve kako bi ona što lakše podnela dane u bolničkom krevetu onkologije i dala joj snagu da se bori sa opakom bolešću.

 

 

Jedan od najpoznatijih tekstopisaca na Balkanu trenutno proživljava dramu boreći se za život na odeljenju onkologije u Beogradu. Uz nju su, kako saznajemo, sve vreme suprug Aleksandar Radulović Futa i sin Milan, ali i dugogodišnja prijateljica i saradnica Svetlana Ceca Ražnatović.

 

Upravo je ona bila ta koja je ubedila Marinu da ode na pregled jer je Tucakovićevoj pozlilo u nedelju, ali je mislila da je to problem sa dijabetesom, koji ima već godinama.

 

Nekoliko dana pre toga se osećala malaksalo, pa je sve to pripisivala virusu. Ipak, kada joj je pozlilo i kad se onesvestila, Ceca je insistirala da odu lekaru i uputili su se na onkologiju, gde je hospitalizovana.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker