iskreno o ćerkinoj ljubavi

Gagi Đogani: Već dva puta sam završio u bolnici zbog Lune (FOTO)

2

Iako je nekada podržavao njen ljubavni izbor, zabrinuti otac istakao je da mu se Lunin izabranik nimalo ne dopada i da ne želi da mu on postane zet. 

foto: Printskrin Jutjub

Ja i moja porodica redovno je gledamo i već dva puta sam završio u bolnici zbog nje. Nikad ranije nisam imao visok pritisak, a sada mi stalno skače. Dobio sam i terapiju koju moram redovno da uzimam”, započinje razgovor Gagi Đogani, koji se osvrće na Slobin odnos sa svojom zakonitom suprugom Kijom Kockar, tvrdeći da će se oni pomiriti.

Luna Đogani otkriva detalje "zabranjene" veze: Nas dvoje nismo više isti (FOTO)

Što se tiče Kije, po mom mišljenju, to normalna žena nikada svom mužu ne bi uradila. Anabelu su zvali da uđe na Farmu dok sam ja bio u rijalitiju, ali ona je odbila da ne bi mene poremetila, i to je prava stvar, a ne što je ova uradila. Kija je ušla sa namerom, njoj je povređena sujeta, i drago mi je što sada svi ljudi mogu da je vide kakva je ona zapravo. Mislim da su svi shvatili ko je Kija i da samo sebe bruka. Razočaran sam i u Slobu jer ne ume da se nosi sa situacijama, zbunjen je i svojim ponašanjem povređuje Lunu. Ona je primetila da to nije onaj Sloba koji je bio do sada. Nije on pravi muškarac, nezreo je i ne ume da se postavi, izgubiće Lunu jer stalno trčkara za Kijom, to mu je bezveze i smešno izgleda."

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker