Ima dana kada je dobro, a ima i onih kada nije...

Nadamo se čudu: Porodica Mihaela Šumahera objašnjava kako proslavljeni šampion komunicira

1

Mihael Šumaher 2013. godine doživeo je stravičnu nesreću u kojoj je povredio glavu. Od tada, šampion Formule 1 ne može da govori, niti da se kreće. Međutim, u nemačkim medijima osvanula je informacija da se on, s obzirom na situaciju, oseća dobro...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon nesreće, Mihael Šumaher proveo je pola godine u medicinski izazvanoj komi. Hirurzi su ga tada pažljivo rešili svih zakrčenja krvi u mozgu, ali nekoliko je moralo da preostane, jer su se nalazili suviše duboko. Od decembra 2013, kada je doživeo nesreću, Šumaher nije u mogućnosti da govori, niti da se kreće. Međutim, neimenovani izvor za nemački Brunte tvrdi da je Šumaherova snažna muskulatura umnogome doprinela njegovom oporavku.

foto: Profimedia

Sada, kako se navodi, snažan tim lekara svakodnevno brine o njemu, kod kuće u Ženevi. Njegova porodica nada se medicinskom čudu, te veruju da "primaju signale" od bivšeg šampiona, i tako se sporazumevaju.


Fanovi u šoku: Porodica Mihaela Šumahera objavila njegove fotografije uoči nesreće (FOTO)
 

Menadžer Sabina Kelm rekla je u decembru 2016. godine:

Mihaelovo zdravstveno stanje nije ničija stvar, do njegovih najbližih. Iz tog razloga, nastavićemo da čuvamo detalje u svoja četiri zida. Svaka izjava na tu temu narušavala bi intimu kojoj se i više nego teži. Mihael je uvek čuvao svoju privatnost daleko od znatiželjnih pogleda, čak i u trenutku kada je bio najuspešniji. Uvek je negovao jasnu liniju između privatnog i poslovnog."

Menadžer Mihaela Šumahera: Tvrdim da njegova porodica ne govori pravu istinu o njegovom stanju! (FOTO)
 

Ipak, nekadašnji kolega Džoni Herbert otkrio je kako Šumaher ima dobrih, ali i loših dana...

Ne želim da pričam o tome, moram da poštujem želju porodice. Svakako, nadamo se da će nam se u jednom trenutku u budućnosti vratiti Mihael kakvog pamtimo i poznajemo", rekao je brzo nakon izjave Herberta prijatelj Ros Braun.

foto: Profimedia

 

makonda-tracker