presudan detalj

Kap koja je prelila čašu: Pravi razlog razvoda Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste (FOTO)

2

Vest o razvodu popularnog para sa domaće scene šokirala je njihove mnogobrojne fanove, a nedavno su u javnost isplivali svi detalji njihovog odnosa. 

foto: Dragan Kadić

Ana se potpuno posvetila majčinstvu i sve je podredila tome, a Rasta je nastavio po starom, stalno je izlazio, dešavalo mu se da zbog nastupa i provoda ne dolazi kući i po nekoliko dana. Ana mu je skrenula pažnju da bi mogao malo više da se posveti porodici, ali Rasta to nije shvatio ozbiljno. Svađe su bile sve učestalije, a uz to je on nastavio i sa poročnim načinom života, pa je cela javnost, zahvaljujući njegovim postovima na društvenim mrežama, bila upućena u to da on i dalje konzumira marihuanu i neguje imidž lošeg momka. Ani je zbog svega toga u jednom trenutku prekipelo", objašnjava izbor blizak paru koji nam je otkrio da Rasta trenutno nije u porodičnom domu.

 

U julu su proslavili prvu godišnjicu: Razvode se Ana Nikolić i Rasta?

 

Poslednja svađa je bila i presudna. Ana je objasnila Rasti da više ne može tako da živi, a on je onda napustio njihov stan da bi hladne glave razmislio o svemu. Bukvalno je plačući rekla da će se razvesti", objašnjava izvor.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker