svako svojim putem

Još uvek veruje u ljubav: Edita otkrila pravi razlog raskida dugogodišnje veze

0

Jedna od najpoželjnijih devojaka sa estrade od nedavno je ponovo singl. Iako su svi verovali da je Edita na korak od braka, ljubavi je došao kraj.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Edita je uživala u vezi sa izvesnim Ognjenom skoro dve godine. Dugogodišnje prijateljstvo preraslo je u ljubav i pevačica je izgledala kao da je na sedmom nebu.

 

Svi pričaju o jednom neočekivanom detalju: Edita Aradinović raskinula s dečkom?

 

Svi su mislili da je pevačica pronašla ljubav za ceo život, ali ona je nedavno otkrila kako je ponovo slobodna devojka...

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

 

 

Edita svoju vezu nikada nije eksponirala javno, već svoju privatnost čuvala samo za sebe. Tek ponekad je putem društvenih mreža objaviljivala fotografije sa Ognjenom. Ljubav ipak ne možete sakriti. 

 

Ovo je razlog zbog kog još uvek neće izgovoriti sudbonosno da: Edita Aradinović otkrila sve detalje veze

 

Ma koliko emocije među njima bile snažne, okolnosti su dovele do toga da stave tačnu na svoju ljubav. Pevačica je sada otkrila prave razloge prekida veze:

 - Sporazumno smo se razišli. On ne živi više ovde, a veza na daljinu je stvarno teška. Može da uspe, nije da ne može, ali je teško s obzirom na to da će on tamo da živi, a meni je život ovde. Ne bih puno ni pričala o tome jer mi je nekako degutantno. Ali govorim generalno da je to normalno, da imaš uspone i padove, šta sad. Idemo dalje, nije smak sveta. Nisam prestala da verujem u veze na daljinu, ali ne mogu da idem tamo da živim, ne želim, ne mogu -  kaže Edita.

 

makonda-tracker