skandal za skandalom

Nazvali su je zmijom i lažovom, a ona konačno uzvraća udarac: Stara Tejlor je mrtva, vidite šta ste me naterali da uradim

0

Nakon što je najpopularnija dobra devojka na svetu uspela da se zavadi sa skoro svim većim zvezdama u Americi, konačno smo čuli i njenu stranu priče.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Nakon tri godine pauze, Tejlor Svift je objavila pesmu. Reč je o numeri koja je već postala hit i nosi zanimljiv naziv - Look What You Made Me Do (Vidite šta ste me naterali da uradim).

 

Prestanite da se pućite, zaboravite filere: 5 zvezda koje imaju tanke usne – i izgledaju ultraseksepilno (FOTO)

 

Od Tejlor Svift gotovo nije da bilo ni traga ni glasa otkad su je prošle godine Kim Kardašijan i Kanje Vest obrukali objavivši snimak na kom pevačica kaže da je oduševljena pesmom u kojoj je Kanje naziva ku*kom - iako je nešto ranije izjavila da nije čula pomenutu pesmu pre nego što je objavljena i da je uvređena reperovim tekstom.

 

foto: Profimedia

Nakon što je otkriveno da je Tejlor lagala, korisnici društvenih mreža počeli su da je nazivaju zmijom, a potom se pojavila i tvrdnja da pevačica samo glumi dobru devojku iz komšiluka.

 

Tome su dodatno doprinele glasine da je njena veza s glumcem Tomom Hidlstonom bila samo predstava za medije.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

foto: Profimedia

Kao da to sve nije dovoljno, Tejlor već godinama vodi tihi rat s bivšom prijateljicom i koleginicom Keti Peri. Naime, nakon nekoliko godina prijateljstva, Tejlor je navodno ukrala troje Ketinih plesača i odvela ih sa sobom na turneju, preko čega Perijeva jednostavno nije mogla da prođe, pa su godinama sitnim komentarima pokušavale da napakoste jedna drugoj.

 

Svi su mislili da je drami došao kraj: Kejti Peri ponovo na ratnoj nozi sa mladom koleginicom

 

Keti je čak ovih dana objavila pesmu Swish Swish, za koju mnogi smatraju da je posvećena Tejlor, ali daleko od toga da je ona prećutala!

 

foto: Profimedia

Sviftova je, naime, i sama objavila pesmu u kojoj uzvraća udarac - ona obiluje ogorčenošću, potrebom za osvetom, a u jednom trenutku čak ističe i da je stara Tejlor mrtva. Ona peva da joj se ne dopadaju sve ove igrice, da ne želi da igra ulogu budale i da se konačno opametila.

 

Simbolično, pesma je nazvana Look What You Made Me Do (Vidite šta ste me naterali da uradim).

 

makonda-tracker