Danijel Redklif: Nova magična devojka

0
Jedan od najbogatijih mladih Britanaca Danijel Redklif u poslednje vreme se ne razdvaja od izvesne misteriozne brinete

Dvadesetjednogodišnji glumac, proslavljen naslovnom ulogom u filmskom serijalu Hari Poter, Danijel Redklif, u proteklih nekoliko nedelja stalno je u društvu atraktivne smeđokose devojke čiji identitet je za sada nepoznat. Kako tvrde ostrvski mediji, bilo da idu u kupovinu ili gledaju takmičenja u kriketu, Danijel i izabranica njegovog srca neprekidnim osmesima i radosnim kikotanjem pokazuju jedno drugom koliko im je lepo dok su zajedno.

Danijel je za sada neimenovanu devojku pozvao i da mu se pridruži na velikoj zabavi koja bi trebalo da se održi u Rusiji povodom njegovog dvadeset i prvog rođendana. Mediji spekulišu kako je glumac na putu da ostvari svoje planove o stvaranju porodice, na uštrb povlačenja iz sveta šou biznisa, o čemu je simpatični čarobnjak često pričao u javnosti u poslednje vreme.

- Moraću jednog dana da imam i decu, koja će onda, nadam se, u potpunosti da me okupiraju. Nije da planiram da se to desi uskoro, ali ideja porodice predstavlja jednu od stvari čijem ostvarenju se unapred veoma radujem – izjavio je Redklif kojeg krajem ove godine očekuje premijera prvog dela poslednjeg nastavka filmske sage rađene po romanima Džoan Rouling, Hari Poter i relikvije smrti.

makonda-tracker