Savršeni epilog

Nakon gala venčanja Danice i Nikole Stojilkovića, njihova porodica planira još veće slavlje: Četvorostruka radost u domu Karića (FOTO)

1
Nakon velike proslave u porodici Karić, četiri para će izgovoriti sudbonosno da i pred Bogom.
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Bogoljub Karić će se na leto u crkvi venčati sa svojom voljenom Milankom, s kojom je u braku već 40 godina, a istog dana sudbonosno „da“ će pred Bogom izgovoriti i njegove tri ćerke Danica, Neda i Jelena!


Njeno venčanje bilo je veća vest čak i od novogodišnjih koncerata: Evo šta je prvo što je Danica Karić rekla nakon svadbe godine (FOTO)


Kako saznaje Kurir, Bogi i Milanka su odlučili da u godini kada slave četiri decenije od opštinskog venčanja organizuju i crkveno venčanje za sebe i svoje naslednice. Naime, najstarija Neda udala se u aprilu 2007. za biznismena Dejana Lazarevića, ali su tada obavili samo građansko venčanje u „Vili Jelena“. Isti slučaj je i s Jelenom, koja je na ludi kamen stala s Goranom Lazarevićem, inače bratom Nedinog muža, u Londonu decembra 2012. I najmlađa Danica, koja se udala 31. decembra 2016. za Nikolu Stoilkovića, kao i njene sestre, obavila je samo građansko venčanje.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

Kako kaže naš izvor, srpski biznismen je odlučio da na leto ostvari dugogodišnju želju.

Bogi je oduvek želeo da organizuje kolektivno venčanje Karića. Sve to će se odigrati na leto, kada će proslaviti i jubilej - četiri decenije braka s Milankom. Njih dvoje će se venčati u crkvi, kao i njihove tri mezimice. Svi su veoma uzbuđeni, jedva čekaju taj nesvakidašnji čin", kaže izvor blizak porodici Karić.

Danica Karić i Nikola Stojilković: Svi detalji gala venčanja

 

 

Nakon što je prisustvovao venčanju ćerke Dane u „Vili Jelena“ i proslavio praznike, biznismen je s porodicom u ponedeljak otišao u Kazahstan. On će dolaziti ovde s vremena na vreme, a organizaciju venčanja prepustio je supruzi i ćerkama, koje se u to razumeju bolje nego on.

 

Najlepša vest pred glamurozno venčanje u novogodišnjoj noći: Trudna Danica Karić! (FOTO)

 

Milanka i Bogoljub su za ovu priliku angažovali kreatora da im za venčanje dizajnira kostime sa srednjovekovnim motivima.

 

Kreator će im dizajnirati srednjovekovna odela, poput onih koji su nosili car Lazar i carica Milica. Sve će biti veoma interesantno i neobično. I za ćerke su osmislili posebne haljine", priča izvor.

 

A photo posted by Dana Karic (@danakaric) on

 

makonda-tracker