sudbonosno "da" izgovorio na dan žena

Turski glumac u tajnosti oženio 20 godina mlađu: Javnost s dobrim razlogom skeptična kada je reč o budućnosti ovog para (FOTO)

0

Slavni Ozdžan Deniz, Kahraman iz serije "Sudbina", stao je na ludi kamen 8. marta. Tajno, iza zidina sopstvene vile, zavetovao se na večnu ljubav dvadeset godina mlađoj izabranici Fejzi Aktan.

foto: Youtube Screenshot
foto: Youtube Screenshot

Ceremoniji venčanja prisustvovalo je petnaestak osoba, porodičnih prijatelja. Mlada je umesto venčanice nosila belu haljinu, piše Lepa i srećna. Naime, lepa Fejza će za mesec i po na svet doneti njihovog sina Kuzeja. Osim toga, jedino se zna da par ne ide odmah na medeni mesec, jer Ozdžan trenutno tumači glavnu ulogu u veoma popularnoj seriji "Nevesta iz Istanbula".

 

A post shared by Feyza Aktan (@feyzaaktann) on

Sve donedavno je šarmantni glumac za kojim žene naprosto luduju negovao imidž mladog muškarca, te je shodno tome i kosu farbao u crno. A onda je jesenas u jednom trenutku, kad se već saznalo da je Fejza trudna, odlučio da prestane s tim, pa sada šarmira sedom kosom koja mu zaista dobro stoji. Sve to pomalo liči na film "Druga šansa" snimljen 2016. godine, u kojem mu je partnerka bila Nurgul Ješilčaj...

 

U njemu, Ozdžan tumači imućnog vlasnika lanca restorana koji menja mlade devojke kao čarape i panično se plaši godina, pa svog odraslog sina tera da se u javnosti predstavlja kao njegov mlađi brat. A onda mu se dogodi ljubav i to sa sredovečnom ženom, pa na kraju prihvata svoje godine i sedu kosu.

 

A post shared by Özcan Deniz (@ozcandeniz) on

Doduše, Fejza nije sredovečna dama, a nije ni stidljiva sudeći po fotografijama koje objavljuje na instagramu. Zato su tabloidi i skeptični kada je reč o budućnosti.

 

A post shared by Feyza Aktan (@feyzaaktann) on

 

 

makonda-tracker