oca joj sigurno znate

Da li znate ko su roditelji Lee Kiš? Otac joj je bio čuveni jugoslovenski fudbaler, a majka u 8. deceniji izgleda sjajno

0

Lea Kiš je godinama na javnoj sceni, ali o njenom privatnom životu se malo toga zna 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Voditeljka Lea Kiš tokom godina gradila je brižljivo svoju voditeljsku karijeru. Kroz njene emisije prošlo je mnogo poznatih ličnosti, a mnogi su je zavoleli zbog neposrednosti i prijateljskog odnosa koji je negovala sa svojim gostima.

 

Njenu prirodnu lepotu primetili su mnogi, a nakon što je nedavno objavila jednu fotografiju na društvenim mrežama bilo je jasno i na koga je nasledila te ženstvene crte lica. 

 

Naime, voditeljka je postavila fotografiju svoje majke koja uveliko gazi devetu deceniju i koja izgleda za ženu njenih godina sjajno. 

 

 

O svom privatnom životu Lea Kiš je retko kada govorila u javnosti, ali ono što se zna jeste da je njen otac ostavio ozbiljan trag u jugoslovneskom fudbalu

On je premiuo 2018. godine, ali Lea čuva uspomenu na njega

 

Pre nekoliko godina, povodom šest decenija otkad su čuvene „Partizanove bebe“ osvojile prvenstvo Jugoslavije, Lea je podelila fotografiju jednog postera s fotografijama tadašnje postave ovog fudbalskog kluba i napisala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Kis-Jokic (@leakisjokic)

 

- Šezdeset godina otkad su ‘Partizanove bebe’ osvojile prvenstvo! Ponosna na mog tatu.

 

Za one koji ne znaju, otac poznate voditeljke je bio Pavle Kiš, proslavljeni fubaler koji je veoma mlad nastupao za FK Partizan i odigrao 50 mečeva, a kasnije se otisnuo u svet i igrao još za nekoliko evropskih klubova, od kojih su najpoznatiji PSV Ajndhoven i Bajer Leverkuzen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Kis-Jokic (@leakisjokic)

 

Posle završetka karijere bavio se advokaturom. Kiš je preminuo 2018, u 79. godini života.

 

 

makonda-tracker