dobro jutro, lepotice

Liči li vam na njenu majku u mladosti? Ćerka Ruške Jakić odavno ne živi u Srbiji, a mnogi kažu da je MAMINA KOPIJA

1

Ruška Jakić je dugi niz godina prisutna u medijima, ali njenu ćerku nemamo prilke često da viđamo u javnosti.

Ruška Jakić
Ruška Jakićfoto: Kurir TV Screenshot

Ruška Jakić je jedno od najdugovečnijih domaćih TV lica, a najbolje je pamtimo kao voditeljku čuvene emisije "Ljubav i moda", kao i po njenoj čuvenoj rečenici: "Dobro jutro, lepotice". Uvek je bila malo ekscentrična čime je u poptunosti šarmirala javnost, a njen veoma uzbudljiv život je svojevremeno punio novinske stupce.

 

Ruška se udavala tri puta, a iz svog prvog braka sa Laletom Nadeždićem Ruška je dobila ćerku Anu Nadeždić. Iako se sa mužem rastala kada je Ana imala samo tri meseca, Ruška se celog života trudila da svojoj mezimici obezbedi što bolji i lepši život.

 

Biološki otac napustio ju je kada je imala samo tri meseca, pa je Ana odrastala uz svoju majku i njenog drugog muža – muzičara Voju Milinu, koji je u njenom životu zamenio biloškog oca. Međutim, težak udarac i za Rušku i za Anu desio kada Ruška saznala da je suprug vara, nakon čega je došlo do razvoda.

 

 

- Bio je veoma posvećen porodici, a prema meni se ponašao kao otac. Vodio me je na skijanje, naučio me je da plivam, odvodio me u školu i sve je bilo divno do moje 17. godine i drugog velikog životnog iskušenja za mene i moju majku kada je saznala da on ima ljubavnicu. Taj brak je propao, a ja sam se emocionalno anestezirala i zatvorila u sebe. Bol koji je krenuo nakon odlaska drugog najvažnijeg čoveka u mom životu je bio snažan - rekla je svojevremeno za domaće medije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruška Jakić (@ruskajakicc)

 

Ana je svog biloškog oca upoznala tek kada je imala 18 godina i to na insistiranje svoje majke, ali taj trenutak nije baš najbolje prošao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruška Jakić (@ruskajakicc)

 

- Bila sam tad u emocionalnom haosu. Odlučila sam tad da ga više nikad ne vidim, a kroz glavu mi je samo prolazilo ‘gde si bio toliko godina - ispričala je Ana jednom prilikom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruška Jakić (@ruskajakicc)

 

Za Anu mnogi kažu da neverovatno podseća na majku, pogotovo iz perioda kada je Ruška Jakić bila mlada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruška Jakić (@ruskajakicc)

 

Ćerka je mala devojčica koja izraste u vašu najbolju prijateljicu - rekla je za svoju ćerku Ruška Jakić. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruška Jakić (@ruskajakicc)

 

Ruškina ćerka se inače veoma retko pojavljuje u javnosti, a poznato je da sa suprugom živi u Italiji, zemlji u koju se odavno odselila. Tamo ima licenciranu firmu za lajfkoučing i drži seminare i treninge.

 

 

makonda-tracker