uspomene

Da li biste je prepoznali? Ceca Ražnatović objavila STARU FOTOGRAFIJU SA RODITELJIMA i oduševila javnost

0

Svetlana Ceca Ražnatović ne krije koliko je vezana za roditelje i sestru, pa je u tom duhu vaspitala i svoju decu.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Pevačica Ceca Ražnatović uvek je isticala koliko joj je porodica značajna u životu, a naročito sestra Lidija sa kojom i živi.

 

Njeni roditelji i sestra nisu medijske ličnosti i skoro nikada ih nema u javnosti, ali je ovog puta Ceca podelila staru porodičnu fotografiju koja je izazvala brojne komentare.

Pevačica je pduvek pričala o značajhu svoje sestre za porodicu, a njena deca takođe nikada nisu krila koliko su vezana za tetku Lidiju i njenu decu.

 

Naime, na fotografiji su Ceca i Lidija sa roditeljima, a mnogi su primetili da je teško prepoznati ko je koja sestra, s obzirom da su tada obe bile brinete i da dosta liče.

Ceca Ražnatović je jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima, a odnedavno imamo prilike i da je gledamo u žiriju muzičkog takmičenja Zvezde Granda.

 

Ona je nedavno otkrila i koliko uživa u vremenu provedenom sa unukom Željkom, ali i koji muškarac može da osvoji njeno srce.

 

- Trenutno moj mozak može samo da zaintrigira unuk Željko i profili na Instagramu, gde gledam uređivanje stanova (smeh).

Ceca je otkrila da je njoj vrlo teško da je neki muškarac privuče, s obzirom da je ona ostvarena na svakom polju u životu - izjavila je Ceca.

 

 

makonda-tracker