rana koja ne zarasta

Slomio joj je srce na komade: Jelena Karleuša za Novu godinu dobila poklon koji će imati posebno mesto u njenom domu

2

Popularna pevačica doživela je iznenađenje koje joj je ponovo čačnulo u najveću životnu ranu, ali ju je i raznežilo.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Jelena Karleuša sprema se za ovaj doček Nove godine u posebnom raspoloženju, budući da će prvi put u karijeri nastupati u najluđoj noći ispred Narodne skupštine.


To je kruna moje karijere — rekla je pevačica nedavno.

 

Međutim, dok se sprema za koncert koji njeni fanovi i ona iščekuju s nestrpljenjem, na Jeleninu adresu stigao je dar koji ju je pomalo izbacio iz koloseka — predivan portret njene majke Divne Karleuše i nje rađen po jednoj od njihovih najlepših zajedničkihi fotografija. Pevačica je podelila ovaj portret u zlatnom ramu na svom profilu na Instagramu, istakavši samo emodži u obliku slomljenog srca, a sve prati pesma "Bila je tako lijepa".

 

Jelena Karleuša, Divna Karleuša
foto: Instagram

Podsetimo, radijska voditeljka Divna Karleuša preminula je 3. marta 2019. godine nakon višegodišnje borbe s kancerom, a Jelena je veoma teško podnela ovaj gubitak. Kako je više puta istakla, majka joj je bila velika podrška u svemu što je radila, a i pevačica je bila uz nju tokom teške bitke za život.


Skoro godinu dana sam nosila periku, jer mi je od stresa opala kosa. To se ne zna. Ja jesam poklekla. Nema strašnije stvari da neko kao ja, bori i pobedi u svakoj situaciji, ne može da spasi nekoga koga voli najviše na svetu. Ona je meni klizila niz ruku i nisam mogla da je spasim — istakla je Karleuša nedavno.


Ona je priznala da je Divnina smrt bila ostvarenje najvećeg straha koji je imala, i to baš u trenutku kada je Jeleni bilo teško na svakom planu.


Kao ćerka jedinica bila sam izuzetno vezana za nju. Gubitak nje je bio ostvarenje najvećeg životnog straha. Divna je umrla, da zlo bude veće, u periodu kad mi je u privatnom i poslovnom smislu bilo najteže i kad mi se ceo svet rušio, i to javno, na svim naslovnim stranama. Kao da je život smislio najgori mogući scenario da bi video kako miš igra na usijanoj ploči. Tako muče životinje u eksperimentima — rekla je pevačica pre izvesnog vremena.

 

 

makonda-tracker