iskreno

Isplakao se pre venčanja, NIJE IMAO PRILIKU DA ZAPEVA: Topalko prvi put o udaji svoje ćerke Helene

0

Ćerka poznatog pevača Milana Topalovića Topalka, nedavno je rekla sudbonosno "da", na ceremoniji koja je privukla mnogo pažnje medija.

foto: Instagram
foto: Instagram

Helena Topalović nedavno se udala za dečka Dragana Aleksića, a njihovo venčanje privuklo je mnogo pažnje jer se dogodilo iznenada, a mediji su tvrdili i ― u tajnosti.


Kako ističe njen otac Milan Topalović Topalko, ovaj čin nije bio tajan, već intiman, a da li je Helena trudna ili ne ne želi da otkriva.

 

Milan Topalović
foto: Dragan Kadić

Venčanje moje ćerke je naša intimna stvar i mi o tome ne možemo javno da pričamo. To da li je trudna i da li ću ja mlad postati deda, ne bih da komentarišem. Venčanje nije bilo tajno, samo smo organizovali intimnu proslavu za najbliže. Mi to tako radimo, ne želimo da na sva zvona obaveštavamo javnost. Samo želimo da imamo život, a ne rijaliti program kao neki drugi ― istakao je pevač za Star.


On je dodao i da nije pevao na slavlju, kao i da je pustio suze pre venčanja.


Srećan samo kao i svaki otac kada uda ćerku. Nisam imao priliku da zapevam, jer nismo imali muziku uopšte, bilo je intimno uz ručak bez buke i halabuke. Zaplakao sam, odnosno otplakao, ali pre venčanja jer se mlada udala ― iskren je on.

 

 

makonda-tracker