neodoljivo!

Omiljeni crtani likovi, baloni i ELEGANCIJA NA NJIHOV NAČIN: Ana i Predrag Rajković proslavili rođendan sinu Relji

0


Manekenka i fudbaler za kratko vreme su se dva puta ostvarili kao roditelji, a sada su s pratiocima na Instagramu podelili delić svoje porodične idile

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Jedan od najpopularnih parova na našoj javnoj sceni nesumnjivo su golman Predrag Rajković i manekenka Ana Rajković, koji su u poslednje vreme često imali povod za slavlje.


Ubrzo nakon rođenja njihovog prvog sina Relje, par je saznao da je Ana ponovo u drugom stanju, pa se porodici uskoro pridružio i mali Tadija. Ova četvoročlana porodica trenutno živi u Francuskoj, budući da Predrag nastupa za tamošnji FK Rems, ali često dolaze u Srbiju, gde su proteklog vikenda proslavili Reljin drugi rođendan.

 

Par je za svog mališana odabrao igraonicu iz dečije mašte, a sve je bilo u skladu s njegovim ukusom: brojni šareni baloni, dekoracija, posluženje u vidu plavih kapkejkova, torta sa svim mališanim omiljenom bebom ajkulom, tobogan...

 

 

Relja i njegov mlađi brat Tadija izgledali su neodoljivo u identičnim odelcima krem boje, dok su i mama i tata bili vrlo elegantni — Predrag je nosio belu košulju i sive karirane pantalone, a Ana je blistala u kompletu sastavljenom od cigla-narandžastog topa i pantalona zvonastih nogavica.

 

 

 

makonda-tracker