"odvela si decu u žarište zaraze"

"IZGLEDA DA NE PRIMEĆUJEŠ DA SI MAJKA!" Ostavljeni fudbaler se javno i BESNO obratio bivšoj supruzi

1

Kao u latinoameričkoj sapunici — fudbaler kojeg je supruga prevarila s kolegom i prijateljem iz reprezentacije javno ju je napao zbog njenog nečekivanog ponašanja tokom pandemije.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sigurno se sećate priče o ljubavnom trouglu Maksi Lopez - Vanda Nara - Mauro Ikardi i o tome kako je, nakon višegodišnjeg braka i troje dece, vatrena Argentinka prevarila supruga s njegovim prijateljem i sada je udala za njega.


Ovaj trojac povremeno se "podbada" u medijima i na društvenim mrežama, a čini se da je sve kulminiralo pre nekoliko dana, kada je Vanda, koja živi na relaciji Milano-Pariz, budući da njen novi suprug Mauro Ikardi trenutno igra u Francuskoj, s decom došla u Italiju. I to, ni manje ni više, nego u Lombardiju, žarište virusa korona.

 

 

Njen bivši suprug Maksi Lopez, s kojim ima trojicu sinova, obratio joj je putem Instagrama nakon što je čuo da je ona doputovala na jezero Komo sa njegovo troje i dvoje dece koje je dobila s Ikardijem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maxi Lopez (@officialmaxilopez) on


Voleo bih da znam zbog čega kršiš karantin tokom globalne pandemije, kada nas mole da izlazimo, ti izlažeš našu decu riziku vodeći ih na putovanje iz zemlje u zemlju. Šta se dešava u tvojoj glavi u trenucima kad je najsvetije na svetu zdravlje tvoje dece? Ogorčen sam što nisi svesna toga — poručio je on.

 

Fudbaler je istakao da bi Vanda trebalo više da misli na decu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on


Ako ne želiš to da uradiš za sebe, uradi zbog njih jer danas si majka petoro dece, ali izgleda da ti to ne primećuješ — besan je Lopez.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on


Fudbaler se potom požalio da mu nedostaju deca i da želi da ih grli i ljubi i javno zamolio bivšu suprugu da im napuni baterije telefona kako bi mogao da ih pozove.

 

makonda-tracker