Glossy Ispovest

Jelena Karleuša: Često mi je teško, ponekad padnem u depresiju i pomislim kako ne mogu više...

3

Pop pevačica koja ove godine slavi deset godina zajednice sa suprugom Duškom Tošićem ističe da je spremna da podnese veliku žrtvu zarad voljenog muškarca, s kojim ima dve ćerke.

foto: Miša Obradovič
foto: Miša Obradovič

Kako se uskoro bliži jubilarna desetogodišnjica braka, pop pevačica Jelena Karleuša (39) otkriva za Glossy kroz kakva iskušenja prolaze ona i njen suprug, fudbaler Bešiktaša Duško Tošić i šta je potrebno da se održi kvalitetan ljubavni odnos. Ekstravagantna zvezda priznaje da joj teško pada razdvojenost od supruga i da život na relaciji Beograd-Istanbul nimalo nije lak kako za nju, tako i za njihove ćerke Atinu (9) i Niku (8).

 

 

Ipak, dobra organizacija i kvalitetno provedeno zajedničko vreme su njihova prednost. Takođe, ono što njihov brak prvenstveno čini održivim toliko dugo jesu međusobno poverenje i tolerancija, ali Karleuša tvrdi i da bez ogromne ljubavi i volje nema ničega. Pevačica smatra da je sve ovo jako teško uklopiti, posebno jer je poslednjih godina u Srbiji institucija braka obezvređena i smatra se manje bitnom.

 

- Živimo u eri raspada brakova i degradiranja porodičnih vrednosti, što je u Srbiji jako izraženo. Bračni parovi danas gledaju samo sebe i trče za svojom karijerom. Mnogo su sebični i porodicu stavljaju na drugo mesto. Jednostavno, porodica nema isti značaj kao nekad. Duško i ja se svim silama trudimo da održimo naš brak, koji opstaje zato što i dalje postoji velika ljubav i strast.

 

Kada pogledate njega kao sportistu s vrhunskom karijerom i mene kao popularnu pevačicu i javnu ličnost koja je često na meti medija, a plus imamo i decu, znate da je potrebna velika žrtva. Osim ljubavi, jako je bitno i razumevanje, poverenje i visok prag tolerancije. Znam da zvuči kao kliše, ali bez tih stvari nema ničega. Mi smo na neki način i dokaz da, kad se nešto jako želi, to može i da opstane. Snaga volje i iskrena želja da održimo našu porodicu na okupu naša su prednost - počela je razgovor uspešna pevačica i priznala da je često uhvati tuga jer joj nedostaje suprug.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

makonda-tracker