najveći ponos

Malena princeza raznežila hiljade tatinih fanova: Rasta objavio neodoljivu fotografiju malene Tare (FOTO)

0

Ćerkicu koju su pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta dobili prošlog leta retko imamo priliku da vidimo, pa su obožavaoci popularnog para bili prijatno iznenađeni kada je Rasta podelio jednu njenu fotografiju.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Slavni par se, otkad je njihova ćerka Tara došla na svet, pridržavao dogovora da na društvenim mrežama ne objavljuje fotografije svoje mezimice.

 

- Iskreno, ja uopšte nisam za objavljivanje fotografija, što Ana i poštuje. Ona izbacuje slike na kojima se devojčica ne vidi jasno. Ne vidi joj se lice. Zaista želim da je sačuvam, da ne mora po difoltu da preuzima nešto što Ana i ja svojim poslom imamo, već da sama izabere da li će nešto biti javno ili ne - istakao je Rasta pre izvesnog vremena.

 

Tako je bilo i kada je reper poželeo da čestita svim damama Dan žena upravo fotografijom svoje ćerkice - nije u potpunosti pokazao njeno lice.

 

 

- Žene i ženice, srećan dan - napisao je reper i oduševio sve svoje pratioce.

 

 

A post shared by STEFAN (@stefanrasta) on

 

Ipak, obrašćići, ručice i neodoljiva odevna kombinacija za male moderne princeze bili su sasvim dovoljni da razneže sve Rastine obožavaoce i da fotografija za kratko vreme prikupi više od 13.000 lajkova.

 

- Plod ljubavi, anđeo mali - jedan je od komentara koji je svakako privukao pažnju.

makonda-tracker