iznenadila

Marina Visković prvi put o venčanju, ali i raskidu: Kada se stvarno budem udavala, to više nikome neće biti zanimljivo! (FOTO)

0
Poznata pevačica svoju intimu ljubomorno čuva od svih, ali ovaj detalj je morala da otkrije.
foto: Dado Đilas
foto: Dado Đilas

Pevačica Marina Visković često ume da prošeta modnom pistom u venčanici, ali na ludi kamen još nije stala.


Dirljivom porukom pevačica bi rasplakala svaku majku: Marina Visković pokazala ko joj je najbitnija osoba na svetu (FOTO)

Kada se stvarno budem udavala, to više nikom neće biti zanimljivo", rekla je kroz smeh Marina u današnjoj emisiji ''Premijera vikdend specijal''.

 

O svom emotivnom životu ne priča često, a danas je konačno otkrila zašto je to tako.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

Ne znam zašto sve to zanima? Što se tiče moje veze, to je dosadno. Ne znam šta bih vam rekla, a da vam bude zabavno",priča kroz smeh Marina.

Mnogi nisu ni slutili šta joj se dešava: Marina Visković otkrila kroz kakav je pakao prolazila...

 

 

Ja sam jednostavno takva. Ovaj posao je jako specifičan pošto se bavite javnim poslom. Ljudi jednostavno komentarišu svako vaše ponašanje i svaki vaš gest. Ja jednostavno znam sa čime mogu da se nosim.

Za nju su sada devojački dani prošlost: Marina Visković staje na ludi kamen? (FOTO)

 

Kao primer, Marina je navela da ne bi volela da sutra kada raskine sa dečkom u medijima budu njene fotografije bez odeće.

Sutra kada bih ja raskinula sa tim dečkom, ne bih volela da sutra u novinama budu intimne slike i neki moji detalji i da Srbija raspravlja o mom privatnom životu", kazala je Marina.

foto: Marina Simić, Dušan Petrović

 

makonda-tracker