reči koje se pamte

Nakon razvoda ponovo voli, ali njegov identitet ljubomorno čuva: Emotivna poruka Dušice Jakovljević misterioznom partneru

0
Dušica ne krije emocije prema svom novom izabraniku, ali zato njegov identitet ljubomorno čuva... Verujemo da ćete u ovoj poruci prepoznati i sebe
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Dušica Jakovljević iza sebe ima brak u kojem je dobila dvoje dece - Anđelu i Ognjena, koji će uvek biti najvažniji u njenom životu.

 

Od pre dve godine, u njen život je ušetao novi partner, koji čini da lepa voditeljka prosto blista.

 

Dušica ne krije emocije prema svom novom izabraniku, ali zato njegov identitet ljubomorno čuva. Ranije, u intervjuu za magazin Story, Dušica je govorila na temu braka i tada otkrila da li bi se ponovo udala:

 

Ovako to rade pravi muškarci: Dušica Jakovljević retko odaje detalje o ljubavnom životu, ali ovaj nije mogla da sakrije (FOTO)

 

- Apsolutno verujem u brak i jako mi je žao što se danas supružnici menjaju kao mobilni telefoni. Sigurna sam da je porodica temelj svega i moj bivši suprug i ja uvek ćemo biti porodica, jer imamo dvoje zlatne dece. U skladu s tim, ponovo bih se udala jer je to jedan od najlepših trenutaka koji dvoje zaljubljenih mogu da dožive. U tom smislu sam staromodna. 

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

 

 

makonda-tracker