EKSKLUZIVNO

Cela Srbija nagađa o kome se radi: Devojku Marije Šerifović odlično znate - evo ko je u pitanju (FOTO)

15
Javnost bruji da je snajka iz čuvene imperije Karić u vezi sa evrovizijskom pobednicom, o čemu svedoče njihove zajedničke fotke do kojih je došao Kurir
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Ljubavni život najpopularnije domaće pevačice Marije Šerifović oduvek je bio intrigantan, naročito otkako je javno priznala da je naklonjena istom polu.

Ali pevačica koja je Srbiji donela pobedu na Evroviziji 2007. godine uspešno je čuvala privatnost, i svoju i svoje partnerke.

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, Marija je već godinu dana u vezi sa snajom jedne od najbogatijih srpskih porodica!

 

Šerifovićka i njena ljubavnica upoznale su se preko zajedničkih prijatelja. Mariji se odmah dopala ova lepotica i to joj je iste večeri i pokazala. Počela je SMS prepiska i lepotica je odgovorila na pevačicino udvaranje!

 

Nesmotrenost ih je odala: Otkriven identitet devojke Marije Šerifović (FOTO)

 

- Počele su tajno da se viđaju već nekoliko dana nakon poznanstva. To u prvo vreme nikome nije bilo sumnjivo, jer oko Marije je uvek bulumenta nekih prijatelja i prijateljica koji je prate svuda, a gospođa je već godinama u srećnom braku s naslednikom moćne dinastije. Tako je prvih nekoliko meseci sve bilo vrlo opušteno i za njih i za okolinu. Ali, kako je vreme prolazilo, postajale su sve nesmotrenije - otkriva izvor Kurira blizak Marijinoj partnerki.

 

Lepotica je na koncertima Marije Šerifović uvek imala mesto u specijalnoj loži i tada su svi počeli da se pitaju u čemu je fora. Ubrzo im je postalo jasno.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

makonda-tracker