Intimna proslava godišnjice

Igor Lazić Niggor: Brak je učvrstio našu ljubav

0
Muzičar Igor Lazić Niggor i njegova supruga Suzana Pažin romantičnom večerom na obali mora obeležili su godinu dana od kada su se jedno drugom zakleli na večnu vernost
foto: Privatna arhiva
foto: Privatna arhiva

 

Muzičar Igor Lazić Niggor (45) prošlog leta opravdao je titulu jednog od najšarmantnijih Crnogoraca s javne scene kada je na dan rođendana svoje izabranice Suzane Lazić (31) odlučio da s njom uplovi u bračne vode. Upravo tog 26. jula dugogodišnji partneri krunisali su svoju ljubav u Ljutoj nadomak Kotora. U romantičnoj atmosferi, kakva je vladala i na venčanju, Suzana i Igor ovog leta obeležili su prvu godišnjicu bračnog života na obali Jadranskog mora. Naime, muzičar zbog poslovnih obaveza veći deo leta boravi u Crnoj Gori, a njegova supruga pridružila mu se na nekoliko nedelja pa su zajedno uživali na primorju i upriličili slavlje.

 

- Imali smo intimnu proslavu, zapravo večeru za nas dvoje u jednoj konobi u Prčnju uz vino i ribu. Suzana je bila sa mnom 20 dana u Kotoru i zajedno smo uživali u lepotama Boke. Nažalost, morala je da se vrati u Beograd zbog obaveza, a ja ostajem do kraja avgusta, što zbog posla što odmora – kaže Niggor.

 

foto: Privatna arhiva

Iako nakon sklapanja braka mnogi parovi promene neke navike koje su do tada imali ili drugačije posmatraju svoj odnos s partnerom, to se nije desilo sa Suzanom i Niggorom. Veliku želju da se ostvare u ulozi roditelja gaje već duže vreme.

 

- Suzana i ja zajedno smo sedam godina i naša veza još je čvršća otkako smo u braku, a potomstvo kojem se nadamo krunisaće našu ljubav – objašnjava muzičar.

 

Igor Lazić Niggor: Želimo da proširimo porodicu
 

Kako su i ranije govorili, prioritet su im porodica i naslednici, ali dok se to ne ostvari, njih dvoje uživaju u zajedničkom vremenu. Šarmantni Crnogorac nikada nije krio koliko ga je Suzana opčinila, kao i da je tajna uspeha njihove veze upravo u tome što postepeno grade budućnost zahvaljujući razumevanju koje imaju jedno prema drugome.

 

foto: Privatna arhiva

 

- Gledamo da se ne svađamo, mada je to normalna stvar i ponekad dobra, čisto da shvatimo gde grešimo i tako još bolje izgradimo naš odnos – objasnila je gospođa Lazić u prvom bračnom intervjuu koji je dala za magazin Story.

 

Suzana i Igor Lazić: Sve o tajnom venčanju na obali mora

 

 

makonda-tracker