neodoljiva je

Nataša Bekvalac otvoreno o Ljubi i njihovom raskidu: Niko me tada ne bi trpeo!

0
Nataša Bekvalac otkrila je zašto su se ona i njen sadašnji suprug Ljuba rastali kada su se zabavljali prvi put pre nekoliko godina.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Nataša Bekvalac je ispričala da se sa Ljubom upoznala ubrzo nakon njenog razvoda dok je ona bila besna, ljuta i kako je rekla pokazivala svoje najgore osobine.

Nataša Bekvalac: Provokativno izdanje koje nećete moći da izbijete iz glave NIKADA (FOTO)
 

Niko me takvu ne bi trpeo, rastali bi se svakako s obzirom kakva sam bila. Kasnije kada smo se opet sreli i kada sam ja napokon bila normalna rekao mi je da sam mu bila kao da sam sišla sa neba u obliku anđela", ispričala je Nataša i dodala:

Sada kada sam super umem da mu kažem ponekada da je bio najbolji prema meni kada sam bila najgora", kroz osmeh je otkrila pevačica.

Na temu muško-ženskih odnosa, Nataša je još i dodala da misli da muškarci vole kada ih žena ponekada malo "gazi", ali i da za nju statusni simboli ne znače ništa:

Nataša Bekvalac progovorila o pesmi koja je izazvala najviše pažnje: Razmišljala sam da li uopšte da je stavim na album

Ja vozim auto dok ne crkne, nemam sat, nemam torbu, osim ako mi Kristina ne kupi. U ovoj zemlji dobro se udati znači udati se bogato, a ja definitivno ne spadam u tu grupu", rekla je u emisiji Magazin In.

 

makonda-tracker