iskreno

Nataša Bekvalac progovorila o pesmi koja je izazvala najviše pažnje: Razmišljala sam da li uopšte da je stavim na album

0
Nataša Bekvalac danas je objavila i spot za pesmu "Hiljadu nula" koju je za nju napisala Marina Tucaković, i koju je nazvala najomiljenijom i najemotivnijom numerom sa novog albuma, a koja je izazvala veliku pažnju zbog navoda da je posvećena Marininom pokojnom sinu.
foto: Ivo Martinović
foto: Ivo Martinović
Marina
Milošu Raduloviću Marina Hanu Nataše Bekvalac Danila Ikodinovića

Marina Tucaković: Ne, ovo je jedina pesma posvećena mom Milošu

Uopšte nije tačno da je tekst pesme posvećen mom Milošu. Nataša i ja smo se dogovorile da napišem pesmu posvećenu njenoj devojčici, pošto ona nju zove "sine", otkrila je Marina i dodala da je numera "Mišo moj", koju je otpevala Ana Nikolić, jedina pesma posvećena njnom pokojnom sinu.


Nije mogla da zadrži suze: Nataša Bekvalac predstavila najemotivniju pesmu sa novog albuma (FOTO)

Nataša

Pesma jeste emotivna, ali ne treba patetisati preterano o njoj niti stvarati zaključke za koga je i od koga je. To je pesma koja je jako intimna i koja je moja, i ja sa njom apsolutno nemam trajni cilj, čak u jednom momentu smo razgovarali da li uopšte treba da je stavimo na album, otkud znam kako će ljudi to da shvate... I onda sam rekla da neću da kalkulišem, to je moja pesma, obožavam je, nisam mogla jako dugo da je snimim, ali onda je jedan dan samo izletela."



makonda-tracker