uvek nasmejani

Ovaj uspešni Srbin je suprug Bojane Rajić: Do sad je podelila tek nekoliko njihovih fotografija, a svaka ZRAČI LJUBAVLJU

0

Ko je suprug popularne lepotice Bojane Rajić Đurđević?

Bojana Rajić Đurđević, bivša žena Vladimira Stojkovića
Bojana Rajić Đurđević, bivša žena Vladimira Stojkovićafoto: Damir Dervišagić

Bivša manekenka Bojana Rajić godinama je poznata domaćoj javnosti, koja ju je najpre upoznala zbog njene ljubavi s golmanom Crvene zvezde, Partizana i srpske fudbalske reprezentacije Vladimirom Stojkovićem.


Par se, međutim, rastao 2014, nakon nekoliko godina braka.


Ipak, Bojanu je tek čekala najveća ljubav u njenom životu, koja je stigla ubrzo, a u pitanju je poslovni čovek Branislav Đurđević, s kojim je stupila u brak 2015. godine.

 


Dok s bivšim suprugom ima sina Lava, nekadašanja manekenka sa Đurđevićem je dobila sina Vukašina i uživa u skladnom porodičnom životu.


Budući da ne eksponira svoj privatni život, Bojana vrlo retko deli trenutke sa suprugom, a juče je napravila izuzetak i na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je zagrljena i nasmejana sa suprugom.

 


I kada deli njihove zajedničke momente, poznata lepotica obično ne piše i ne otkriva previše, te ne priča na kojim putovanjima i slavljima su fotografije nastale, ali je u više navrata na ovaj način javno suprugu čestitala godišnjicu braka.

 


Branislav Đurđević je, inače, godinama izvršni direktor za ekonomsko-finansijske poslove u Javnom preduzeću "Elektromreža Srbije". On je studije završio u Bostonu, a radio je u više uspešnih kompanija u zemlji i inostranstvu.

 

 

makonda-tracker